Kaj ti ekran na armaturi ka?e zunanjo temperaturo...sem imel primer, ko je crnknilo tipalo zunanje temperature in je motor te?ko u?igal. v bistvu tisto tipalo daje motorju podatke o zunanji temperaturi...
Ne, vse je ok. LED trak je narejen za direktni priklop na 12V.
Na enih ameri?kih forumih sem na?el, da je problem v obremenitvi izhodnega modula za ?arnico. Ta modul je narejen za zelo majhne obremenitve (po mojem max. 5W, oz. samo za original ?arnico) jaz pa sem priklopil ene 3 W ve?. Mislim, da je ?el v P.M.
?uden sistem .
Ma, bom ?e na?el alternativno re?itev....
Vse kar je na avtu elektrike, razen motorja in abs sistema je vezano na skupno centralo "body computer". Kot si zgoraj napisal ta modul meri obremenitev na izhodu, ti si z led trakom to obremenitev presegel in ti je centrala blokirala izhod. Podobno se je zgodilo kolegu na A3-ju ko je menjal ?arnice za osvetlitev registrske tablice, pa smo problem re?ili tako da smo stikalo od lu?i par krat pri?gali in ugasnili. Provaj zapret in odpret prtlja?nik par krat zaporedoma, da se stikalo spro?i. Mogo?e lahko re?i? problem tudi tako da za nekaj ?asa izklopi? akumulator, da se bo centrala resetirala. ?e vseto ne bo delovalo, ostane ?e samo tester kot re?itev...
Sem v?eraj govoril z kolegom, ki je imel enak avto z enakim motorjem. Tudi on je imel cel kup problemov in so mu na kocu re?ili problem z nadgradnjo softwerja v centrali od motorja...mogo?e bi lahko ?e to proval preden ga da stran...
?e ti povem po pravici, avta ?e nisem videl ker je to kolega od mojrega kolega pa je mene vpra?al ker ve da sem aktiven tulaj na forumu...po moje je to ta avto...
Doma vozimo Renaulte ze od kar jaz vem za sebe, samo bencince, kar pa jaz osebno trenutno vozim je pa Clio 2 faza 2 letnik 2002 1.2 16V in lahko recem, da tako nizkega razmerja ?/km (spada dejansko ves strosek na kilometrino) nisem mel pri nobenem avtu, pa sem imel marsikaj od francozev, nemcev, amerikancev, japoncev in svedov. Avto ima 220000km, 1. lastnik sem, in spila kot ura, menjano vedno samo tisto, kar gre s kilometrino, brez dodatnih kvarov, rje nima pa nikjer niti pike.
Renault zna narediti avto, ce je le bencinar. Pri dizlih gre pa v glavnem vse v maloro, se posebej pri lagunah in meganih, ker so delani za "francoski" diesel.
Francozi delajo marsikateri kr? od avtov, vendar obstajajo zelo svetle izjeme.
Pa brez zamere
Sej ni nobene zamere
V popoldanskem ?asu se ukvarjam z avtoelektroniko in 50% avtov je francozov, takoj za njimi so nemci, nakaj malega je italijanov in v zanemarljivem ?tevilu so japonci in ostali "kia, chevrolet, hyundai...". Zato jaz osebno raje kot kupit francoza hodim pe?...
Zdaj jih ima 100000km, turbino in ostalo je menjal pri 88000km. Ne, ni economy mode, ko je kaj narobe izklopi turbino. Do 88000km je menjal ECU enoto, zagorelo mu je pri varovalkah...
Kaj si siguren, da je enak motor kot pri miniju. Kaj ni imel mini kompresor namesto turbine?
?e je pripravljen pripeljat avto do Kopra mu ga lahko pogledamo, samo ga bo pustil kak?en dan, ker to ne gre tako hitro....do zdaj smo re?ili ?e vse avte. tako da mi je ta avto izziv
7000eur vlo?ka ....dobr je...jest bi ga ?e zdavni v graben zapelu.
Kje je kupil avto? Rabljen in uvo?en verjetno? Po mo?nosti razsut v nulo oz. bila cela elektronika ?e pod vodo kje....avto je imel se pravi do 2011 garancijo, kako da se ni ni? uveljavljalo?
Saj je vseeno kje je kupil avto, ali je bil nov ali rabljen, ali ima original km ali so zbiti....enostavno je kupil francoza in je potem tako!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ce bos rabil, ti lahko jaz razdrem ?tevec....sem jih ze kar nekaj razstavil:-)
www.gistel.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani