Zadeva je taka, Mazda 6 1.8 bencinar predelana na plin letnik 2005 ima problem?ek.
Ko ho?e? avto v?gati ta s te?avo v?ge in mu obrati nihajo pod "?tantgasom". Ko ho?e? pospe?evati ta neenakomerno pospe?uje, cuka. Pri?gala se je tudi lu?ka za motor.
Potem pa je tukaj ?e ena izredno zanimiva zadeva, ko se avto preklopi na plin se pa te te?ave odpravijo in mazdica normalno dela.
Menjal sem sve?ke, a je zadeva enaka. Na sumu imam bencinsko ?rpalko, a je bila ?e zamenjana 2 leti nazaj.
A pol mora delat al je lahko zapacan pa se ga blendira? Oziroma ?e je dovolj da ga spuca? in pol zablendira?? Kaj pa je sploh razlog za blendiranje? Jbg pa? mal me zanima tole...
Kak?no pa gleda?, jaz jo imam pa razen rje in stabilizator ?tangic pri 250km + ni problema. Avto je pa bil delan v ?asu 323 in 626 mezde in je tako, enaka njima. ?e te pa ?e kaj zanima pa kar vpra?aj.
Glede pozicij pa imam jaz ?e staro kjer je blinker na zunanji strani.
Se opro??am za offtopic, je kaj problemov s to mazduro, rja, motor, malo nasplo?no. Namre? gledam enega in se kar resno odlo?am za nakup in me malo zanima kako je kaj s temi avto?ki
?al ?e so ?le ?arnice bo? mogu za nove malo pogooglat,ker ni rezervnih delov.
Pozdravljen, pri svaku sva jih zamenala sama in sicer sva jih zamenjala z ledicami. ?e vzame? ?arnico ven vidi? zraven plasti?no podno?je, iz podno?ja odstrani? ?arnico in jo zamenja? z ledico. Pazi da bo ledica prav obrjena, druga?e te ?aka ponovno raztavljanje. Pa ?e to, barvo lahko poljubno izbere?, saj je na ?arnici barvna gumica, ki obarva konzolo.
Skoraj prav zastopi?. Zalilo ti je vse zobnike, prvi simptom je, da ti vzratna ne dela kot bi mogla, ?e ne bo? ?el kmehaniku pa.ti lahko zariba prva prestava in bo? moral speljevati z drugo, kaseje ti pa bodo ?le ?e drge.
Ne ne, narobe si zastopil. Olje v menjalniku je s tem namenom, da hladi glavno gred in del sklopke. ?e pa pride olje med zobnike menjalnika , se pravi je uni?eno tesnilo, potempa se pojavijo taki simptomi. Kot ljubitelj starodobnikov bi to moral vedeti, saj starej?i modeli delujejo na podoben princip. Ponam enega mehanika, ki je specjalist v tej stroki, ?e te zanima pa me kontaktiri na ps.
Hja men pride ?e ena stvar na pamet. Jermenica glavne gredi. K sm imel miato je tudi meni nagajala tako kot tebi tvoj avto tko nagaju in sm mogu menjat to zadevo. Vec ti vom napisal k bom doma za pc-jem.
no zdej pa mene neki zanima, zakaj ima mazda 6 karavan (al combi) na zadnjih diskih samo polovico povr?ine diska lepo "zdrsano" ostala polovica pa je rjava?
mogo?e malo n00b upra?anje, sam sva se z tastom zataknila pri tem tako pere?em upra?anju in me sedaj zanima kako pa kaj, da bom lahko pri?el stvari do dna
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bo kr okrog 1100, je nedolgo nazaj menjal ?lahtniku.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani