Zanima me ?e kdo kaj ve kaj je lahko vzrok ob?asnega kajenja a le ?e avto stoji kak?nih par minut na mestu in tudi nek zvok se sli?i kot da bi kdo po kak?nem piskru tolko gre pa za mazdo cx7 2.3.Lep pozdrav
ja saj obrobi se ?e po?timajo to ni problem rabim pa zunanji del bokov v celoti ker bi te boke privaril na moje ?e obstoje?e da bi avto malo po?iril in potem moj bok uporabil kot notranji del blatnika in zadnja vrata povaril in ?iritev speljal ?e na vratih to mi je zaj v planu
pozdravljen zanima me ?e je ?e ta avto v celem kosu ker bi rabo oba zadnja boka za nov projekt na moji mazdi ali ?e ma gdo kje kako ?asijo doma za dele
ma ja samo ventilator se je ?e tudi prej vrtel nonstop ko sem mel 2.0 motor not v tem je ?tos to je ?e napaka od takrat ko sem kupil avto vrjetno so kaj po kablih rovali fantje ki so ga prej imeli pa je kaj na napeljavi elektrike bo treba k ?tromarju peljat pa bomo vidli kaj je bom pa probal ?e prej preverit vse te zadeve ki ste jih omenli
ja lepo delo jaz sem to lansko leto naredil in sem dal za zadnji set gumic za levo in desno stran vsega 45 evrov v top avtu Ho?e sem pa prvo ?el k ?erbineku pa je mel za eno stran ceno 135 evrov idijoti nabavljajo isto poceni robo samo da pol pakirajo v vre?kice z napisom mazda
lepo pozdravljeni rabim malo pomo? kajti imam ?e dolgoletni problem z ventilatorjem in bi to rad re?il zdaj ko je nov motor not.Problem je v tem da ko avto u?gem se tudi ventilator za?ne vrteti in ne ugasne se vrti nonstop zato bi prosil za kak nasvet kaj bi lahko bil vzrok te te?ave ?e kdo kaj ve
ja sam motor mi deluje malo pusto zato sem se malo poigral in ga polep?al tako da gre po?asi na monta?o in tudi vse ostalo je po?timano na sre?o je egr ventil enak po cifrah samo novej?i model je tako da nebo treba lotat samo ?e maf konektor je ostal za predelat pa bo, zato imam vpra?anje ?e kdo ve kje naj najdem diagram maf konektorja od 2.0 v6 ker od 626 2.5 v6 sem najdo od 2.0 pa ga ne najdem nikjer
ja saj to ni moj samo sliko sem prilepil da vidite kaki sesalni kolektorji so gor sam bo pa motor pred vgradnjo vrjetno tak ?e ne ?e bolj porihtan.Hvala vsem za enkrat ?e pa ?e ma kdo kake informacije pa so dobrodo?le
ja egr ali agr je isto sranje glede sesalnih kolektorjev mam jaz vse od 626 2.5 v6 in original in?alacijo od 2.0 kompjuter je od 626 in usi konektorji ?timajo samo na tem egr-ju ne nekateri pa celo to zadevo zablindirajo in vem da lahko prelotam samo mene je zanimalo ?e je kaka razlika med temi ege-rji da nebi lotal bi jih samo zamenjal.Motor je pa tak
ja saj je bobi govoril z njim in gre na obstoje?o elektriko samo me zanima ?e je treba sesalne kolektorje met od xedos 9 ker tu na teh kolektorjih je malo ve? stvari gor za priklopit xedos pa ma sli?no kot efka na tvoji je pa baje komplet in?talacija menjana
:ne vem: rabim pomo? mojstrov ki se bolje spoznajo na avtoelektriko.Zanima me kaj se da storiti ali zamenjat komplet in?talacijo ali se da kako ?e na obstoje?o priredit motor je pa iz mazde 626 2.5 v6
Ja tudi jaz sem mel problem z plo??icami in batem ven je ?el not pa do dolo?ene mere in sem na?el vijak in od znotraj je ?e en vijak na imbus klju? in ta se odvije in gre bat z lahkoto not nato ga pa privije? do meje da se ?e disk vrti to imam na zadnjih diskih mogo?e ima probe tudi odspredaj ta sistem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lep pozdrav vsem mazda?em.Zanima me ?e kdo mogo?e kaj bi bil vzrok ob?asnega vonja po bencinu v kabini predvsem po ponovnem zagonu motorja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani