Spusti ?ipo do konca dol, nato dvigni nazaj do konca gor in ?e nekaj sekund dr?i stikalo, da naredi klik v vratih. To je treba narediti na vsakih vratih posebej.
Upam da ni fu?, druga?e jo po?ljem nazaj baje mam neko garancijo.Morda pa mi majstr ni prou povedu katerea sonda je ?la naj bi bla prva toraj pri motorju.
Klju? je pol meu en mehankar in je blo brez problema zamenjat.
Guma je tresla ko sem imel zimske gume na jeklenih plati??ih in trese tudi zdaj ko imam original lita plati??a.
Res pa je, da mi je mojster, ki je menjal gume reku, da je feltrna skrivlena ompak jo mam na zadjem delu avta. Mo?no da je prej?ni lastnik zadel ob ka?en robnik in po?kodoval avto. dal sm ?e enkrat na brzino pregledat zglobe in osovino pa niso n? najdl, takrat je bila kao zimska guma jaj?asta in naj bi blo to krivo.
Mam eno upra?anje. In sicer mi na M3 trese sprednja leva guma od hitrosti 90km/h pa do nekje 120 km/h. Tresenje je isto kot, da guma ni centrirana ampak to ni razlog, ker so gume nove in na novo centrirane. Ali je mo?no, da bi biu lahko zvit disk in se to podobno obna?a oz ?uti.
zanima me ?e si kdo lasti XcarLink napravco (http://caraudioempire.com/xcarlink-usb-bluetooth-aux-pr-1146967). to je v bistvu usb/sd vmesnik, ki ga priklopi? na original avtoradio (na cd izmenjevalnik) in ti nato predvaja musko iz usbja, tako kot da bi imel cd izmenjevalnik(upravlja? preko radia in tudi preko obvolanskih kontrol)
Pred kratkim sem si zadevo nabavil in in?taliral v avto, in sem ?ele kasneje opazil ?uden cvile? zvok. Ko poja?am musko na bolj glasno se pa? sli?i tak ?uden cvile? zvok, ko muska ?pila sicer ne, ampak ?e se vmes ustavi komad se sli?i ali pa ko preklaplja med komadi.
Ima ?e kdo podoben problem in ve u ?em je fora? Je to v radiu problem ali je te?ava v tem vmesniku xcarlink?
Mam montiran XcarLink ob?asno sm tut js sli?u nek piskajo? zvok med presledki komadov. Zdej pa sm predelu ozvo?enje in od takrat naprej nism ve? opazu tega zvoka. Probaj spremenit nastavitve v radiju
mene je delalo isto, pregorela mi je 1.2W ?arni?ka v pepelniku in se mu je sfukalo poglej vse ?arnice
Res sm ?u zahec pogledat, ?e gori ?arnica v pepelniku in in ugotovu, da res nedela. Delala pa je predno sm jaz rastavu armaturo . Tako, da jo bom ?u zamenjat. Zdej je sm upra?anje kako najla?je do nje pridt?
Zanimivo je tudi, da ko premaknem stikalo za meglenke (sprednje) se zvok in ?tevec izklopita.
Res je, da sem 4 dni nazaj zmontiru Xcar Link in takrat se je to tudi pojavilo, ampak je po tistem ko sm sestavl nazaj armaturo odnehalo in se ni pojavilo do u?eraj. Danes sem spet odpru armaturo odstranil radijo pa ni bilo ni? bolj?e. Tako, da mislim, da ni kriv radio. Pomoje je nekje eno stikalo. Ko pri?gem oz. ugasnem lu?i se nekje pri sovozniku sli?iu < KLIK >.
Pojavla se mi je neka ?udna te?ava. In sicer ko ugasnem avto mi ?tevec za hitrost in ostali kazalci ?e naprej svetijo, ko pa odprem vrata se uklopi ?e zvok za pri?gane lu?i ?eprav niso. ?tevec ostane osvetljen ?e kak?nih 15 min potem pa ugasne. Res ni mi jasno kaj je narobe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e kdo ve, ?e za mazdo 3 L 2003 1.6 obstaja samo ena vrsta le?ajev za spredje kolo.
Pri nas stane le?aj cca 180 eur v tujini pa se ga dobi ceneje, nisem pa prepri?an ?e vsi pa?ejo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani