Skoči na vsebino
mx 5 NA amortizerji
Napisano

zivio,

mislim da tudi tukaj ne bo druga?e kot na angle?kih forumih. mnenja bodo razli?na.

sam sebe vprasaj kaj bi rad od avta in take mu daj gor. to je to

,lpF 

------------------------------------------------------
All the way Miata :)My way is sideway :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Jaz bi rekel ?e niso po?kodovani(beri: napokan material, ce so navoji dobri da se brez problema nazaj pri?raufajo) nebi smelo bit nobenega problema 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

mi je cukalo zaradi problema z elektriko, sem tisto postimal in  vlece normalno. drocniki pa niso...moji pregledani od parih mojstrov pravijo da so ok...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A diagnozo lahko tud iz videa poda? :D Se mi zdi da mal ?udno tol?e motor na MX5, olje je 5W40, 105000km. Na videu je ogret, se pa isto sli?i na hladnem.

Sicer ni? ne kadi, pije olja ali hladilne, mo? je tud normalna. Po drugih forumih sta se javila ?e ene dva k imata isti prizvok in naj bi bilo normalno. ?e ne se bom pa 1x zapeljal da se v ?ivo sli?i. :party0035:

jaz imam ze od kupnje moje mazde tak prizvok, glavo motorja sem imel po?eno(2 in 3 cilinder), tako da sem jo dal zavarit na hrvasko plus vse lezaje v glavi menjal, a ta zvok je se vedno prisoten, mogoce ga je le malo manj sli?ati ampak res zelo malo manj, ubistvu klenka kot star dizel motor, tako da sumim ventile.so pa bli ob generalki pregledani sepravi ravni, lezisca pa tudi obdelana. Kakih 500-700 km nazaj sem notri zlil matabond tekocino,po nasvetu serviserjev( naredi sloj na kovini po celem motorju) za enkrat nic bolj?e. Sedaj je zima pred vrati in mislim da bo tole postalo ?e glasneje.

res ne vem kaj bi ?e lahko bilo.

lp,F

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Streha mx5
Napisano

jaz sem ?el parim tepicerjem tukaj po nm..pravijo da posla imajo 1 tedn...racunat ne more nic pa ?e slabse je lahko kot je pred obnovo...tako da se njim ne spla?a

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ris na vetrobranskem steklu
Napisano

ne vem ?e se risi ?e vedno poznajo itak me je pa draga mal re?ila...kupila sva drugi avto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

upam da ima? zavarovana stekla ker druga?e bo? rabu colat za novo ?ipo.

na zalost ne, oz ne vem to?no

sm mev podoben problem pa sva z kolegom ki se z avto stekli ukvarja probala ama vse brez u?inka tako da pride v ra?un samo menjava stekla. :angry:

mislim da bo to najcenej?a varjanta

car glass mogo?e?

za njihovo ceno dobim 2 ?ipi iz odpada

omg...z lopato!?! ?zmeden?

situacija je bila taka da druzga ni bilo

?e si iz Lj kontaktiraj podjetje Rogelj romat. Enkrat so mi ?e polirali sprednjo ?ipo.

zal ne se miz NM, tudi jaz sem razmi?ljav o poliranju, seveda da bi to sam doma naredu.

Kaj pa rabljeno steklo z odpada?

to?no to, imam jih nekaj v bli?ini

Kolk mene mede tale naslov teme... skoz pri?akujem sliko enega velikega ma?kona (Ris), ki se son?i na vetrobranskem steklu. :ne vem:

noupe boss it isnt a spam or troll...its for real in vest me ?ge ker je na puncinem avtomobilu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Skratka budala jst( verjetno bi se LojZi strinjal :D) sem ob ?i??enje snega z avtomobila uporabu lopato.Uglavnem naredil sem ris po skoraj celotni ?irini vetrobranskega stekla.

Vest me pe?e in bi rad saniral zadevo.

Kaj lahko predlagate, vse kar sem jaz imel za idejo sem delil z drugumi pa so rekli da to ne bo dobro.

moja ideja je bila polir pasta ampak kot sm reku vecina mi pravi da s tem ne bom odpravu risa..

je pa ene pol cm siroko, globoko glih toliko da se pozna dolgo pa okol metra in pol...

Lepo prosim za nasvete!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

manuali
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda mx-5
Napisano

Filmcek bo povedal vse...

http://www.youtube.com/watch?v=qR6qIUtVkqM...eature=youtu.be

avto ne gleda na temperaturo motorja pocne eno in isto...sama ugasnila pa zaradi tega se ni...

imam sum na sve?kah,kablih,razdelilna kapa ali pa loputa zraka-..Kdaj je bila nazadje ociscena pa ne vem,

Zaenkrat sem pregledal kable nikjer ne prebijajo,vsi cvrsto pritrjeni.loputo zraka pa se nisem snemal...

Svecke? lepo prosim za nasvete in mnenja uporabnikov, katero znamko in tip imate...

LP,Feri

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.