Zdravo, a je imel ?e kdo zarjavel rob desnih sprednjih vrat! Avto je 2006 letnik M5
Na levi strani je vse ok, na desni strani je pa spodnji rob ?ist mehur?kast in zarjavel! malo preve? za 5 let star avto :)Jutr grem na servis da vidmo ?e gre pod garancijo!
pri men je bil totalno zabit filter in je pihalo skor ni?! pa grelo tut ni! in seveda je trajalo pol ure da odrosi! tudi pod klimo! tsako da nujno preverite filter klime! !
se mi zdi da men pr moji M5 bokj slabo piha iz ventilacije ( avtomatska klima). karkoli naredim je isto ( ni va?no kater na?in je izbran. dam ventilator na full, pa se mi zdi da piha pol manj kot je npr. pr scenicu in touranu!!
pa mam gretje na 23, pa me zebe!! hmm mogo?e sem pa ob?utljiv - 30 se bli?a he he)
No v glavnem kak?ne so va?e izku?nje pr gretju v m5
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ko se je meni nekaj podobnega dogajalo, sem moral menjati celotno klju?avnico na vozni?ki strani! ki kontrolira centralca
Povezava za deljenje
Deli na druge strani