Skoči na vsebino

Moja M5 tut mal trese v leru! edin kadar klima na full laufa ne! in je to normalno!!! moja je vedno na Mazda servisu, pa so rekli da je normalno

Mam pa isto kot ti 1.8 in LPG

Za musko je lahko re?itev tudi FM m3 player: gre? na dealextreme.com pa jih ma? za par evrov!

Stekla: pa? japon?ki so si tole z varnostjo stekel tako zamislili. edino na vozni?ki strani pa more delat, tudi ko ima? vklopljeno varovalo!

Glede ovsetlitve se pa strinjam! ?e je mo?no sonce ,se ni? ne vidi ... ahhh spet ti japon?ki :))

PS: ti jo samo redno servisiraj in gasa......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje vrat M5
Napisano

Zdravo, a je imel ?e kdo zarjavel rob desnih sprednjih vrat! Avto je 2006 letnik M5

Na levi strani je vse ok, na desni strani je pa spodnji rob ?ist mehur?kast in zarjavel! malo preve? za 5 let star avto :)Jutr grem na servis da vidmo ?e gre pod garancijo!

Izku?nje prosim!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katere gume...
Napisano

U jebemo ?ist pozabo... Da mamo temo :blush:

Se tut sam nagiban na Uniroyal... Upam da bojo "deliver the goods"

Jst mam Unirojalke na M5, in so res dobre!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ventilator in gretje M5
Napisano

Ne vem pri meni v M5 je delalo ?ist ok. Mogo?e se mora? navaditi na ECO sistem v MAzdi :)

Kaj pa u bistvu pomeni eco ( samo izklop klime??)

mene moti da full slabotno piha iz ventilacije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ventilator in gretje M5
Napisano

Malo pomo?i please,

se mi zdi da men pr moji M5 bokj slabo piha iz ventilacije ( avtomatska klima). karkoli naredim je isto ( ni va?no kater na?in je izbran. dam ventilator na full, pa se mi zdi da piha pol manj kot je npr. pr scenicu in touranu!!

pa mam gretje na 23, pa me zebe!! hmm mogo?e sem pa ob?utljiv - 30 se bli?a he he)

No v glavnem kak?ne so va?e izku?nje pr gretju v m5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.