Pravo vpra?anje je ?e vedno, ali so ventili na motorju mazde 3 1.6TX samo nastavljivi, ali ne???!!
Poglejte slike, ki sem jih prilepil. Na slikah so vidni ventili, vzmeti ventilov in hidravli?ni dro?niki.
Torej, ali ?e vedno velja trditev, da ventili teh mazdinih motorjev niso samo nastavljivi.
Pozdravljeni
Najprej bi rad povedal, da ventili pri mazdi 3 becinar niso samonastavljivi in se nastavljajo z razli?nimi debelinami plo??ic in seveda nimajo nobenih hidravlji?nih dro?nikov. To so mi povedali na poobla??enem servisu in to tudi pokazali v katalogu rezervnih delov. Zato Sirius, prepri?aj se, preden ?iri? neresnico po forumu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Najprej bi rad povedal, da ventili pri mazdi 3 becinar niso samonastavljivi in se nastavljajo z razli?nimi debelinami plo??ic in seveda nimajo nobenih hidravlji?nih dro?nikov. To so mi povedali na poobla??enem servisu in to tudi pokazali v katalogu rezervnih delov. Zato Sirius, prepri?aj se, preden ?iri? neresnico po forumu...
Lep pozdrav
Povezava za deljenje
Deli na druge strani