Skoči na vsebino
izdelava smartkey
Napisano

V Clavisu ti ga naredijo in po novem tudi daljince izdelujejo.

Naadani cca 75?

Daljinc cca 130?

http://www.clavis.si/

lp

No klical sem na CLAVIS in so mi povedali, da trenutno izdelava smart key ?e ni mo?na. Delajo pa na tem in razvijajo program ki jim bo omogo?al tudi to. Po njihovem zagotovilu naj bi bil pripravljen v roku 1 ali 2 mesecev. (to je sicer zame zelo pozno, tako da ?e kdo pozna koga ki ?e sedaj naredi nov pametni klju? - se priporo?am)

Ja res je, tudi moj smart key ima znotraj klju?, vendar kolikor vem je namenjen zgolj odklepanju avtomobila (na sovoznikovi strani?). Za zagon pa bi moralo delovati, ?e klju? prisloni? ?isto zraven START gumba (?e se motim me popravite).

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava smartkey
Napisano

Ja imam rezervi klju?.

Omenjeni Clavis.... nikjer nisem zasledil da bi izdelovali pametni klju? -izdelujejo dalince in klju?e kodirajo. Pri pametnem klju?u pa je problem, ker klju?a sploh ni- je samo koda/signal. Pa vseeno bom jutri poklical.

Hvala,

?e ima ?e kdo kak?en info. bom vesel!

Lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava smartkey
Napisano

Zdravo,

zanima me ali kdo pozna/ve kje bi lahko dal delati nov klju?, za novo trojko (2014)? Klju? sem namre? izgubil, na uradnem servisu zadeva pride cca 250 eur. Nekaj klju?arjev sem kontaktiral, vendar nih?e ne izdela novega smartkey klju?a.

Mogo?e kdo od vas ve, ali se to sploh da narediti ?e kje drugje kot samo na uradnem servisu?

Hvala za odgovor.

Lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.