Škoda ker tvoja je drugače res ohranjena in boš dal 500 € a čez 1 leto boš že videl napihnjene dele.
Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk
Veliko vprašanje koliko bom plačal. Preplačati vsekakor ne mislim. Mu bom predlagal potem naj mi stare rjave vrne 😆
Take zadeve je najbolje razčistiti čimprej, dokler še ni končano in se lahko z majhnimi stroški popravi. Tako pa se boš soočil z dilemo, ali vztrajati na novih obrobah in se verjetno skregati, ali pa do konca popustiti in vse skupaj nezadovoljen požreti.
Sem včeraj bil tam. Sem mojstru rekel, da naj konča začeto delo. Avto je bil že razstavljen zadaj in obrobe delno pokitane. Vsekakor nisem videl novih delov.
Ce nisi zadovoljen mu to tudi povej in zahtevaj naj ti naredi ornk. Mislm, ce ze logicno pomislis glede na to da ti je poslal slike v smislu "nekaj se dela" bi ti vrjetno poslal slike ko je bila nova obroba navarjena. :). Kakorkoli, ce ti je samo pobrusil in pokital si dober za eno oz. max dve leti preden ti rja spet vn butne. Seveda bo potem za reklamacijo zal prepozno. Ze pri novih obrobah je potrebno paziti kako jih navaris in nato pokitas, da ne vlece vlago notri. Po slikah sodec meni to zgleda, da je samo zbruseno in pokitano. A ti je vsaj pihnil in naredil preliv tako, kot se zagre?
Zdravo
Še nisem dobil avta. Jutri bo že 14 dni tam. Baje bo v petek. Ma katastrofa. Pa še poznamo se nekako indirektno, sokrajani smo, srečujemo se...🤦
Jest sem to menjal na prvi generaciji in sem dal 750€. Mi je pa nove nasvasal gor in so brez problema zdrzale se nadaljnih 4 leta, nato sem pa avto prodal.
Kaj pa, če bi šel osebno do njega, da zadevo preveriš iz prve roke? Takrat boš lahko točno videl, ali je bilo kaj zares zamenano ali ne. Če ni bilo, nemudoma vžgi avto in se odpelji k drugemu kleparju.
V notranjosti ni ve?jih razlik. Tkanine in plastika kolikor vem. Na 5 2008-2010 ne gre ve? dati 15" plati?? zaradi ve?jih zavornih ?eljusti.
2.0 dizel ?e je bil delan servis na vsakih 20.000km in vsak veliki servis na 120.000km, plus menjava bakrenih podlo?k pod dizami ter ?i??enje oljnega korita gre komot do 400.000km....
Lahko ti dam za sprobat Nightbreaker unlimited, ?e ?eli?. Imam en zapakiran par.
Komot. ?e so qll jih kupim. Itak rabim neko rezervo. Lp
Meni so pa 8 mesecev na prvi generaciji in nisem opazil nobene razlike. Osebno so mi bile se najbolj vsec klasicne osram za 4?. No, nato sem imel ze povhn kuhr telih "sve?" in sem montiral xenon kit. Razlika vec kot ocitna in se danes svetijo pa so notri ze eno leto. Zarnica pa pride okol 5?.
Zakaj ze ? Potem pa kupi svoj material in prinesu s seboj. Za moj avto stane servis 240e (olje + vsi filtri), ce bi pa ves svoj material prnesu mi pa racunajo samo delo pa pride 120? (kao 1,9h ti racunajo). Za tvojo petko vrjetno se kaj ceneje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani