Jures govori o vbrizgu ti pa govori? o obratih motorja - pri 4-taktnem motorju je vbrizg vsak drugi obrat tako, da pri 12. obratu naj bi pomenilo na vsak 6. vbrizg.
Se pravi je cca 16% vbrizgov na benz venda pri vseh visokozmogljivih motorjih s turbino je treba nad dolo?enimi obrati imeti vbrizg le na benz, ?e ne bo zlo hitr ma?ino vrag vzel. In ?e se ne motim tudi pri Boj?evi CX-7 nad 3500 obrati ?opa le na benz, da se pravilno hladijo injektorji in Ajvar tud tvoja MPS-ka bo morala imeti tak sistem, da bo? lahko ?e naprej pljuval ?ez pokvarljivost dieslov in nepokvarljivost bencinarjev
Hudicha... Sedaj pa vem zakaj mi zadnje ?ase ve? bencina pokuri... Preve?krat nad 3.500
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Na serviso so bili prijazni. Te?avo sem imel na poti, z avtom polnim prtljage dojen?kom in ?eno - verjetno bi kako dalj?e ?raufanje trajalo neznosno dolgo.
Anyway, kateri servis (mojstra) priporo?ate?
Cosmos v BTC, Lj
A to pomeni, da lahko zadeva, kar se senzorja ti?e, neha delat ali je kve?jemu lahko bolje, bolj pravilno in odzivno delovanje senzorja? :ne vem: Ne bi rad kaj zaj****
To je zrelo za policijo in ne za tozbo. Katrza lepo jim povej da si nasla 'prejsnjega' kupca in da so mu vrnili kupnino in da bos sla na policijo ce ne naredijo enako
O?itno prodajajo en in isti razbit avto!!!!
Se popolnoma strinjam, dokazov za kazenski pregon je ve? kot dovolj. Dr?im pesti, da se hitro in ustrezno kon?a.
Pa jaz res ne vem kaj je s tem plehom narobe... Meni so malo pred novim letom na servisu pod garancijo uredili vse kar je bilo povezano z rjo na M6. Avto je bil dejansko kot nov . V?eraj pa slu?ajno gledam nekaj okrog zadnjih koles in kaj opazim...???? Robovi na zadnjih blatnikih konkretno rjavi... in to po 4 mesecih...
saj naj zami?i pa ne bo videl ?tevca... policajev pa letos sploh ?e nisem videl, kot ka?e so res izumrli prav pogre?am jih ?e... ?e Madmax se ni? ne oglasi
ej policeguys, we love you, please come back
He, he, na? Madmax je ravnokar na forumu
Kolk je pol tole za na?e zdravje ?ele "dobro", ?e je vrag tako mo?an, da stopi barvo. :ne vem:
leta in leta vdihovanja..... hmmm, si kr ne upam ugibat
Se strinjam Boss in tukaj ne gre samo za avto osve?ilce. Pomislimo ?e na vse vsakodnevne di?ave, parfume, odi?avljene klime, osve?ilce prostorov, pralne pra?ke, meh?alce, itd., itd....
Danes zjutraj, med vo?njo proti LJ, se je tudi meni pri?gala oran?na lu?ka za delovanje elektronike "avto na spolzki cesti" . To se je zgodilo prvi?. Se nisem kaj dosti sekiral, saj sem bil prepri?an, da je povezano z zadnjimi zares nizkimi temperaturami in da se bo zadeva uredila pri ponovnem pri?iganju motorja. Pred sinovo ?olo ugasnem motor, ga po nekaj sekundah zopet pri?gem... in lu?ka ?e vedno sveti . Potem pa pohupam malemu v pozdrav in lu?ka ugasne :ne vem:
No, a vidi? Labi kako sva falila....? Se spomni? lansko leto ko sva rekla, da bova vse akumulatorje pokupla, ker se bodo podra?il...? Evo, pa sva zamudila biznis.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A pol bo pri meni tudi panika ker imam Motul...?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani