Na servis in naj ga pregledajo in ?e bojo rekl da je normalno pa malce "popizdi" za pultom... Pr VW servisu je zmer pomagal da si noru in jim je potem ratal kake ?ude?ne popuste in opravi?ila iz lukenj vle?t...na mazdinmu ?e nisem probov
Z novo M6 je potrebno pazit na le?e?e policaje, ?e veste kaj to pomeni.
?koda da imam karavanko, po mojem 5vratna ima ?e bolj?o lego, sam kaj ?mo dru?ina pa vozi?ki, pa nahrbtniki itd itd
Jst mam spu??eno in le?e?i policaji niso problem... ?e bi imel BMW-ja bi se kako ?e?plja ve? obrnila za mojim avtom. Za zdaj morm bit pa zadovoljen s tem kar imam
Pri moji nesre?i sem moral pla?ati 1% vrednosti zavarovalne vsote avta. Imel sem kasko zavarovanje in priznal krivdo, ker se s staro babo ni dal ni? zment in je hotla neke odvetnike.
Soleil glede Ajvarja ti bo vsak uporabnik odgovoril in to, da mo?akar ve zelo veliko stvari o na?ih avtih in ?e ve?im je pomagal. ?e ti ponudi pomo? iz svoje dobre volje pomo? bi jo jaz na tvojem mestu sprejel. Ne bo ti ?al.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja je tud blizu MIN ?rte. Barva je pa nekak?na modrozelena.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani