Skoči na vsebino
Multimedija
Napisano

Jaz sem pa prezadovoljen z eonom res pa da vcasih malo zmrzne ampak vse ostalo pa bp

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uporabljam DRIVO do nedolgo nazaj sem od nakupa vodil skoraj vse od polnjenje pnevmatik do registracije priznam kaksen tank sem spustil vmes saj je partnerica tudi kdaj tankala pa ni sem zabelezil zgleda pa tkole

Dopade se mi preprost nacin pa se brezplacna aplikacijaa6844a8d59459072eacdccfe15ecb4e4.jpgd61ada2063ec10b669ad4423fbf16a2c.jpga23c408ee109c737900a02c20550c455.jpg5117bcb33bb56a966fb2a01fcd051d65.jpgb46a09b6aa8c9d99eb997b0b040973f2.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2018
Napisano

Res je steklo zgleda originalno mazdino sem ze mislil menjati ker ma par vidnih vidnih pikic.

Grem pa na ponovno kalibracijo ja radarjev pa da mi na novo nalozijo software potem pa upam da se resim navedenega hudica

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2018
Napisano

Menjal akumulator in zadeva ni izvenela. Po cca 800km se je danes zopet pojavila navedena tezava

Cakam se na posodobitew software opreme javim ce se resim tega hudica da prihranim drugim stroske in preglaviced16e0d5ae06c65df9cc6f9d94ca38ed0.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2018
Napisano

Motil sem se.
Zadeva se pojavlja tudi ob normalni voznji na tempomatu.
Pisal pooblascencu koliko pride nov software za kamere da vidimo ce se bo zadeva potem popravila. Javim kaj zvem 25b1d8459a019a5a16a5bd51ac1516e3.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2018
Napisano

Se opravicujem ker nisem napisal

To se mi je zdajle drugic prizgalo in ko sem res razmisljal kaj je bil vzrok se mi je posvetilo

Po stajerski AC mi je nek BMW pri 150 na radarskem tempomatu iz pocasnega pasa skocil ven in je zacela mazda piskati in v head up displeyu utripati BRAKE in predvidevam da je to zmesalo senzor da se mu je po 20min nadaljne voznje odpeljalo.
Prvic je bila tezava ista samo da je bila ista prigoda v mestu seveda ne pri 150 ampak pri 50km/h

To sklepam ker je na tujem forumu tezavo opisalo kar nekaj uporabnikov da je vozilo zaznalo nalet vozil ali kako bi se lahko izrazil.

In ko se avto ponovno prizge je zadeva nazaj v bp stanju saj se senzor v maski ponovno kalibrira

Mozno pa je da je bilo na maski toliko umazanije,
samo v to malo manj dvomim ker je avto se vedno svinski in vse dela v najlepsem redu

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2018
Napisano

Odkril tezavo. Sem malo brskal po tujih forumih in sem najdel problem kateri je ocitno zmotil senzorje

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2018
Napisano

Pozdravljeni

Na mazdi se mi je v 3 mesecih pojavila 2x ista napaka danes ponovno. se je komu zgodilo podobno?. Namrec med voznjo senzorji ponorijo vklopi se MRCC, SBS, DRSS, SCBS, DSC, ISTOP...

Vozilo moram izklopiti saj vrze v safty mode. Ko ga vzgem vse deluje BP.

Tester izpise da je senzor zaznal nesrečo

Avto pa v tiptop stanju

d58e03401b27f209aa103b5f727fe6de.jpga9aa9f7bd63ca373a2289e90c57ec4fb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Čiščenje kolektorjev
Napisano
Aja, s čim si pa čistil? A je to tist postopek z orehovimi lušinami?
2 cistila egr sta sla pa 2 cistila brakecleanerja pa parni cistilc je laufau pa se je spucalo v nulo glede na to kaksno je bilo

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Čiščenje kolektorjev
Napisano

Ce ni se egr blendiran potem ja, drugace pa nima od kje prihajat nazaj v sesalni kolektor

[mention=6506]curko[/mention] si kej vrgel uc na cedilo pod karterjem? 
Ne to pa res nisem

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Čiščenje kolektorjev
Napisano
Po kolk prevoženih je takole?
1x so ga ze razdiral smo danes opazil drugace ma pa zdajle 160k naslednic razdiramo na 220k se pravi nekje na 50-60k kokr sem zasledil po ostalih mazda forumih

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Čiščenje kolektorjev
Napisano

Pa je za menoj delovna nedelja

Čiščenje kolektorjev in zraven še redni servis

Menjava naftnega, kabinskega, zracnega filtra menjava olja in dezinfekcija klimr

Spodaj malenkost slik od zabitih kolektorjev

Seveda ciscenje obeh 6 zunaj in notri po koncanem tretmaju obvezno. Tretja sestica pa se pride na vrstoe0e3ff32baf8b7c692fd48683eb0ea08.jpg1412ab5cc869a3807eb1b1acf881ddea.jpg89ef0d27ed16b547acb7a3a5bc09cb87.jpgee85a77da3652ca73f98897ae8b64eca.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vibracije motorja
Napisano

Pri moji 6 2007 je bil hin spodnji nosilec motorja sele ko smo avto potem dvignili se je opazilo preventivno smo menjali kar se tistega zgoraj ker je bil tut ze bol na koncu. Je pa avto res dobro tresel v prostem teku.

Od tega 2 leti in avto z 330k km klapa ko urca

Res pa da dizel ze v startu trese

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH
Napisano

Bi mogel kasko uveljavljati kar pa za sabo potegne se potem bonus in dodatne popuste za naprej. Dam potem raje z svojega zepa 200eur.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH
Napisano
Si že kaj našel? Sem par dni nazaj pogledal malce pod avto in me je isto glava zabolela. Sicer še stoji nekak gor,je pa tudi že polomljena zaščita in sam uprašanje časa,kolk časa bo še
Ne nič še edino v tujina cca 150eur na komad se pravi 50eur ceneje kot pri mas sam moras se racunati postnino... tko da edino avtoodpadi na katerih tudi nisem imel srece

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH
Napisano
Kaj pa tole
WWW.SILUX.SI
Zaščite motorja, menjalnika ter odbijača z več letno garancijo. SILUX vam omogoča tudi 365 dni možnosti vračila za vse Zaščite motorja, menjalnika ter odbijača v kolikor ne boste...  
Mi najde pa samo sprednjo zascito motorja ne teh stranskih na zalost44d0b626ddbc069dfc385efa1c8d0aa5.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH
Napisano

To je verjetno tole:

GS1D-56-343

GS1D-56-371

image.thumb.png.f5bbd3bf765cde3826aa42f377280e39.png

partsouq-preview.png PARTSOUQ.COM
If you are looking for FLOOR ATTACHMENTS [02/02] Parts for Mazda 6 WAGON Europe 12.2009 then we advise you to pay attention to the...  
Res je ja

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH
Napisano
Res drago. Tudi če dobiš 25% popusta.
Na pol resno - kaj pa kakšen 3D printer?
Razmisljal tudi to. Trenutno cakam se ponudbo z avtoodpada acš kungota tam sem ponavadi vse kar sem rabil za svojo GH mazdico dobil poceni prijazni tako da upam da bo cena tudi zdaj "poceni

Hehe

Tujina jih ima naceloma kar nekaj od 120eur dalje odvisno od ohranjenosti

Javim kako se bo na koncu izslo oz kako bom rešil zadevo

Uff, potem sem šel jaz še dobro skozi.
Ja res ja cene so se res podvojile potrojile hehe

Mogel bi kaksne 3 leta nazaj vse na zalogo kupit

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH
Napisano

Ravno dobil od pooblascenega serviserja ceno za plastiko ki gre vzdolz podvozja do zadne pnevmatike.
Cena
244,41 + 210,83 = 455,24€ plastika je iz 2 delov zato je cena v dveh delih menjati moram pa obe. Se bom se raje malo v tujino na odpade zapeljal
Grozno

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH
Napisano

Si malo temo sposodim ce se govori ze v istem modelu mazde.
Včeraj zvecer po zasneženi AC (grozno) sem ocitno nekaj povozil in mi je odtrgalo zaščitno plastiko na podvozju. Se mogoce komu svita kje bi lahko dobil novo plastiko govori se v plastiki ki se nadaljuje od motorja nazaj proti zadnjemu delu vozila. Avroodpade sem ze malo preklical pa na zalost nimajo navedenega dela 48357f6116ad41992369216aafd12a5f.jpgbaa3b04905365b710c85f3ba5318e26b.jpgc7f9db2fadb4380609839f4f03af862e.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugašanje žarometa
Napisano

Za to metodo tudi sam nisem vedel oz prvic slisim. Jaz sem jo zamenjal tako kot vsako brez odklopa akumulatorja. Pa moram recti da ze 3 leti dela brez problema hehe

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A žaromete opere tudi če imaš luči ugasnjene ali pa imaš prižgane zgolj pozicije?
To pa ne vem ce jih opere ce imam ugasnjene. od kar sem avto nabavil imam na auto zaromete tako da na to vprasanje pa ne poznam odgovora

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.