Uporabljam DRIVO do nedolgo nazaj sem od nakupa vodil skoraj vse od polnjenje pnevmatik do registracije priznam kaksen tank sem spustil vmes saj je partnerica tudi kdaj tankala pa ni sem zabelezil zgleda pa tkole
Dopade se mi preprost nacin pa se brezplacna aplikacija
Motil sem se. Zadeva se pojavlja tudi ob normalni voznji na tempomatu. Pisal pooblascencu koliko pride nov software za kamere da vidimo ce se bo zadeva potem popravila. Javim kaj zvem
To se mi je zdajle drugic prizgalo in ko sem res razmisljal kaj je bil vzrok se mi je posvetilo
Po stajerski AC mi je nek BMW pri 150 na radarskem tempomatu iz pocasnega pasa skocil ven in je zacela mazda piskati in v head up displeyu utripati BRAKE in predvidevam da je to zmesalo senzor da se mu je po 20min nadaljne voznje odpeljalo. Prvic je bila tezava ista samo da je bila ista prigoda v mestu seveda ne pri 150 ampak pri 50km/h
To sklepam ker je na tujem forumu tezavo opisalo kar nekaj uporabnikov da je vozilo zaznalo nalet vozil ali kako bi se lahko izrazil.
In ko se avto ponovno prizge je zadeva nazaj v bp stanju saj se senzor v maski ponovno kalibrira
Mozno pa je da je bilo na maski toliko umazanije, samo v to malo manj dvomim ker je avto se vedno svinski in vse dela v najlepsem redu
Na mazdi se mi je v 3 mesecih pojavila 2x ista napaka danes ponovno. se je komu zgodilo podobno?. Namrec med voznjo senzorji ponorijo vklopi se MRCC, SBS, DRSS, SCBS, DSC, ISTOP...
Vozilo moram izklopiti saj vrze v safty mode. Ko ga vzgem vse deluje BP.
1x so ga ze razdiral smo danes opazil drugace ma pa zdajle 160k naslednic razdiramo na 220k se pravi nekje na 50-60k kokr sem zasledil po ostalih mazda forumih
Pri moji 6 2007 je bil hin spodnji nosilec motorja sele ko smo avto potem dvignili se je opazilo preventivno smo menjali kar se tistega zgoraj ker je bil tut ze bol na koncu. Je pa avto res dobro tresel v prostem teku.
Si že kaj našel? Sem par dni nazaj pogledal malce pod avto in me je isto glava zabolela. Sicer še stoji nekak gor,je pa tudi že polomljena zaščita in sam uprašanje časa,kolk časa bo še
Ne nič še edino v tujina cca 150eur na komad se pravi 50eur ceneje kot pri mas sam moras se racunati postnino... tko da edino avtoodpadi na katerih tudi nisem imel srece
WWW.SILUX.SI Zaščite motorja, menjalnika ter odbijača z več letno garancijo. SILUX vam omogoča tudi 365 dni možnosti vračila za vse Zaščite motorja, menjalnika ter odbijača v kolikor ne boste...
Mi najde pa samo sprednjo zascito motorja ne teh stranskih na zalost
Res drago. Tudi če dobiš 25% popusta. Na pol resno - kaj pa kakšen 3D printer?
Razmisljal tudi to. Trenutno cakam se ponudbo z avtoodpada acš kungota tam sem ponavadi vse kar sem rabil za svojo GH mazdico dobil poceni prijazni tako da upam da bo cena tudi zdaj "poceni
Hehe
Tujina jih ima naceloma kar nekaj od 120eur dalje odvisno od ohranjenosti
Javim kako se bo na koncu izslo oz kako bom rešil zadevo
Ravno dobil od pooblascenega serviserja ceno za plastiko ki gre vzdolz podvozja do zadne pnevmatike. Cena 244,41 + 210,83 = 455,24€ plastika je iz 2 delov zato je cena v dveh delih menjati moram pa obe. Se bom se raje malo v tujino na odpade zapeljal Grozno
Si malo temo sposodim ce se govori ze v istem modelu mazde. Včeraj zvecer po zasneženi AC (grozno) sem ocitno nekaj povozil in mi je odtrgalo zaščitno plastiko na podvozju. Se mogoce komu svita kje bi lahko dobil novo plastiko govori se v plastiki ki se nadaljuje od motorja nazaj proti zadnjemu delu vozila. Avroodpade sem ze malo preklical pa na zalost nimajo navedenega dela
Za to metodo tudi sam nisem vedel oz prvic slisim. Jaz sem jo zamenjal tako kot vsako brez odklopa akumulatorja. Pa moram recti da ze 3 leti dela brez problema hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem pa prezadovoljen z eonom res pa da vcasih malo zmrzne ampak vse ostalo pa bp
Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani