Pri meni je bil da sedaj povpre?en reden servis cca. 350 EUR z M6 (2.2 diesel), pri prej?njem BMW 330 cd pa cca. 250 EUR.
Na zadnji servis sem prinesel svoj material (olje, filter za olje in kabino=60EUR) in pri?paral cca. 110 EUR. Po opravljenem servisu sem poslu?al eno uro, kako moj avto ni ve? v garanciji, ker samo filter za olje ni bil original in da ga je ?koda, ker je ?e vedno kot nov ter da so imeli ?e primer s takim, ki nosijo svoj material in ravno samo pri teh je bilo kasneje nekaj narobe na motorju, itd. Uglavnem vse je bilo narobe, ker sem prinesel svoj material, to sem pa naredi zato ker je samo ?e nekaj dni v garanciji.
Glede garancije se mi niso izkazali najbolje, ker sem uveljavljal garancijo na tipko (na prtlja?nih vratih), na zadnjih lu?eh v katere je vstopila vlaga in mi niso ugodili. Vse na moj stro?ek. Toliko od njihove garancije.
PS: tipko so mi sedaj priznali vendar na drugem uradnem servisu, vendar lu?i, katerih je cena 1100EUR pa je bil odgovor, da je to naraven pojav da se z leti pojavi voda v lu?eh!
Ja, poznani so po vodotesnih lu?eh. Ko gre voda notri ne gre ven.
Ja, Mazda servis slovi po konkuren?nih cenah za faktor najmanj 1,5. Primerjava na poobla??encu za redni servis med Mazdo bencin (210-230) in Pasat 2.o diesel(130). ?e kdo ne verjame, so ra?uni dosegljivi.
Ker mojstri na Celov?ki delajo samo do 16h in mi ni znal nih?e povedati, me zanima ?e kdo od vas ve, ali so ti brisalci v akciji ?isto klasi?ni ali varianta kot Bosch Aerotwin.
axi, delovni ?as servisa je od pon. do pet. od 8.00 do 18.00. Ne vem kje si ti dobil te svoje podatke. Ti brisalci so original Mazda brisalci. Ne vem, zakaj bi ti kdo odgovarjal na tvoja bedasta vpra?anja. Pa? kupi Aerotwin. ?e pa se bo? primajal v Mazda poobla??eni servis (seveda ne ve?, do kdaj sploh dela), ti bodo z veseljem pokazali te artikle, ki te zanimajo. So prijazni. Pa brez zamere.
Akcija do 15.2.2013 na poobla??encu (dobil od A-COSMOS). -45% na akumulatorje Mazda, originalne metlice brisalcev in Osram ?arnice. Za zamenjavo zavorne teko?ine pa ra?unajo 9,90 EUR. Za samopla?ni?ko kleparsko li?arsko storitev pa -30% (dvomim, da bo kdo interesent glede na pohvale strank, ali pa?).
Pozabil dodati.Nekateri ?lani kluba se hvalijo, kako poceni servisirajo na poobla??encu. Da bi pa sporo?ili ostalim za to akcijo (so tudi obve??eni), ki traja ?e slab mesec? Zelo zanimivo.
Akcija do 15.2.2013 na poobla??encu (dobil od A-COSMOS). -45% na akumulatorje Mazda, originalne metlice brisalcev in Osram ?arnice. Za zamenjavo zavorne teko?ine pa ra?unajo 9,90 EUR. Za samopla?ni?ko kleparsko li?arsko storitev pa -30% (dvomim, da bo kdo interesent glede na pohvale strank, ali pa?).
Ja Tomozuki. Pa Sebastian Loeb te je gledal, kako ti v snegu z ro?no. Dajal ti je znak z roko, da malo upo?asni?. Samo toliko, da ne bo dolgo?asno za bralce.
M3 letnik 2008 vedno redno servisiran v Velenju in Ljubljani na poobla??encu. Ker ni delano 20.000km na leto sem ga po izteku garancije peljal ?etrto leto na servis v Medvode pri 67.000km. Bil sem prisoten pri servisu. Ko sem pri menjavi zagledal obstoje? filter za cvetni prah sem se kar malo zamislil. Po besedah strokovnjakov naj bi ga z novim menjali prvi?.
ja, urejeno. avto ima 99000km. cena sklopke 210eur+delo.
lp
Goran, meni je na M3 1,6 bencinar ?e pri 75000km sumljiva sklopka. Prosim, da mi zaupa? (magari na ZS) kje si nabavil in, kje bo? zamenjal ta nekvaliteten originalen del z novim in delujo?im.
Le na?a preverjena rabljena vozila vam ob nakupu zagotavljajo varnost, ki jo pri?akujete od partnerja trgovske mre?e Porsche Slovenija.
?e verjamete. Pri njih ponujeno vozilo v prodajo je potrebno pregleda zelo sposobnega poznavalca avtomobilov. Ta njihova Welt garancija je zelo slaba garancija, da je avto res O.K. Preverjeno na svoji ko?i.
Na M3 l.2008 se mi je pokvaril CD na original avtoradiu. Izgleda sem enkrat malo premo?no vstavil CD in od takrat ne dela. ?e je kak?en mojster, da bi pogledal in popravil (po mo?nosti, da ni ravno zlatar za 180) se priporo?am.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani