Varovalke sem pregledal in so OK. Sem pa ugotovil, da ne dela tudi osvetlitev tablice in pa zadnja meglenka tudi. Se bo treba do elektri?arja zapeljat.
Imam eno te?avo in sicer mi na Mazdi3 sedan letnik 2005 ne delajo lu?i zadaj desno. Se pravi rikverc lu?, pozicija in pa ?top. Gledal sem ?arnice in so videti OK. Imam kdo kak?en nasvet kaj bi lahko bilo?
Tudi pri moji trojki ?kripa ko obra?am volan na mestu sli?i se pa kot bi kak?na guma drgnila ob ?elezo oziroma zvok je podoben kot da suha guma drgne ob nekaj pa ?kripa. To se sli?i samo takrat ko volan obra?a? ?e avto stoji na mestu. Med vo?njo ni sli?ati nobenega ?kripanja pokanja ali kaj drugega.
A se to zgodi ko pritisne? na brtemzo. Ponavadi za?ne sredinska konzola se nekaj ?udno obna?ati ko pregori ena od lu?k za osvetlitev. Naj bo to osvetlitev pepelnia, ali pa osvetlitev predala na sovoznikovi strani.
Preveri ?e vse deluje
odli?no.
Jaz pa iz okolice-Vrhnika Rakitna
?e ?eli? se lahka zmeniva pa po?timava. Samo ne danes
Hvala za ponujeno pomo?. Sem si pogledal kako se zadeva razstavi tako, da ne bo problema. ?e se mi pa kje zatakne te pa kontaktiram.
Mogo?e kdo ve kako se podre sredinsko konzolo na Mazdi3 letnik 2005. Ne dela mi osvetlitev za ventilacijo pa na gumbu za klimo. In pa kak?ne ?arnice so notri.
Hvala
Ali res noben ne ve kako se to razstavi oziroma vsaj kak?ne ?arnice so notri
Mogo?e kdo ve kako se podre sredinsko konzolo na Mazdi3 letnik 2005. Ne dela mi osvetlitev za ventilacijo pa na gumbu za klimo. In pa kak?ne ?arnice so notri.
Evo danes smo sneli senzor kot sem ?e napisal je bil ?isto zarustan. Senzor smo spucali in razlavfali tako, da zadeva zaenkrat deluje Upam, da tako tudi ostane. Je pa to ?isto mehanska zadeva ter en potenciometer tako, da ne vem zakaj je cena novega 530 eur saj nima? kaj videti.
A se ga lahko kaj razdre pa spuca ali odpravi kako te?avo(?e ne se ga pa zbrika da so lu?i vedno v najvi?ji poziciji no ?e se da seveda ker to je najcnej re?itev,pa ?e ra?unalnik to dopu??a da ne bo javljal napake),?e ne ebay,in pa odpadi.
Gledal sem na ebay cene so od 200 eur naprej. Tudi mene je cena novega ?okirala. Bom ?e malo preveril naokrog.
Evo danes bil na A Cosmos servisu. Zani? je senzor na zadnjem mostu. Cena simboli?nih 530 eur. Mogo?e kdo ve kje je ka?en Mazda odpad v Avstriji ali Italiji?
Ce nimas klicaja verjetno sploh ni problema ali pac, a ti luci gredo gor dol ob vzigu? Ce ja pol vse dela ce ne motorcek?
Aja saj tukaj pise koliko je potem 'nekaj' casa? Je ta cas odvisen od tega da speljes?
Ne lu?i se ob v?igu ne nastavijo vedno. Je pa sedaj napaka vedno bolj pogosta tudi ko je suho vreme. V ponedeljek grem na A cosmos pa da vidim kaj bodo tam rekli. ?ez koliko ?asa je pa ?isto odvisno v?asih po dveh km v?asih pa po desetih km.
Kak?na pa izgleda "lu?ka za vi?ino snopa", to bi pa rad videl.
oranzna lucka se prizge na armaturi katera oznacuje da se luci niso pravilno nastavile in ostanejo cisto v zgornjnjem polozaju. Vceraj sem pa tudi opazil ko je bilo vse ok da mi luci svetijo prenizko.
Zanima me kje se nahaja senzor za vi?ino snopa xenon lu?i. Dogaja se namre? ko je de? se mi na armaturi pri?ge napaka za vi?ino snopa. ?ez neka j ?asa pa lu?ka ugasne in lu?i se pravilno nastavijo. Ali je senzor zani? ali se ga da kej spucat?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri meni na Mazdi 3 se isto sli?i.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani