Skoči na vsebino
barva za avto
Napisano

poklices mazdo centr...poves potrebno stevilko...in on ti pove stevilko barve (primer W16)

gres pol v MAVRICO in ti jo tm majstr namesa kokr jo bos rabu...vprasu te bo pa tut kako misles pact to zadevo...z pistolo,al na roke...in ti bo on vse zrihtu...mesajo jo pa v crnucah mavrica...ce si z lj ti nav tezko...al pa kje drugje. :prstgor:

?tevilko barve ?e vem, tako da bom to predvidoma ta teden zrihtal! Hvala ;)

Ne, o?itno ni pocinkano ... Avto je sicer super, samo tole mu pa fali sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barva za avto
Napisano

Mogo? se bi spla?alo zapeljati do BTCja a ni 12 let na prerjavenje? Seveda ob dolo?enih pogojih, ampak kar nekaj primerov so re?ili....mogo?e imajo dober dan, pa re?e? da jih na forumu fulll hvalimo :D

Je, ja ... te?ava je, da avto na zadnjem servisu (predno sem ga kupil) ni bil pri poobla??enem serviserju. Tole z vrati je pa res katastrofa, bom ob prilo?nosti dal gor slike! Sem bral, da je ena serija Mazde 3 (ostale so ok) imela napako in so vsa vrata rjava. ?e si vozil na poobla??en servis so popravili, sicer ne (?eprav so priznali, da so zaj*). Tudi ?e kupuje? Mazdo 3 preveri spodnji rob vrat - eno sem videl pobarvano in nisem vedel v ?em je fora. Nekdo je verjetno samo z barvo ?el ?ez, kar pomeni, da ti bo enkrat vse prerjavelo, pa sploh ne bo? vedel (cigani! :hudicek: )

?e vedno pa i??em barvo za avto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.