Skoči na vsebino
Menjava zadnjih plo??ic
Napisano

na?eloma, se to samo od sebe nastavlja, zdaj pa vpra?anje ?e nisi kaj uni?il, ko si stiskal zadnje ?eljusti

na?eloma uporabi? to orodje in ni nobenih problemov( deluje pa tako da isto?asno stiska in zavija), ?ene batek ne gre not

Objavljena slika

jaz sem ga dobu rabljenga za 40 evrov, in je zakon zadeva....

glede nastavitev,?e vse dela kot mora pusti tako, da se neboo ?e kaj uni?ilo :P

Fuck new cars ... I'm driving oldschool

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

ja pri astrah(delam na oplu), ?e posebej black and white 1.6 je tudi poraba 9-10 litrov... za moje pojme premalo mo?i na te?o avtomobila....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor RX8
Napisano

neki mi je sosed govoru, da baje se da obnovljenega dobit, starega more? njim dat... pride pa okoli 1000evrov... nevem pa kje :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hladilna teko?ina za M6
Napisano

Imam eno glupo vpra?anje;kako vem,kak?no hladilno teko?ino moram doliti v hladilnik?

Baje, da ni vsaka za vsak hladilnik? :whatever:

nima veze kaj da? notri, pazit pa mora? da jih ne me?a? eno z drugo, saj se baje za?ne penit( jaz sem to namenoma poskusu, pa ni blo nobenega penjenja).... da pa ne nardi? narobe, stankaj vso hladilno vn in novo daj notri+ destilirana voda.... saj sama teko?ina je dokaj agresivna... tako da ?e ti hladilni sistem dr?i 5 litrov da? razmerje 3 litre teko?ine za hlajenje + 2 litra destilirane vode(destilirane pa zato, da se ti pol kamen ne za?ne delat)

pa lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava obro?kov MX-5
Napisano

Ja, pri meni sem menjal teflone, pa tudi batni obra?ki so bli slabi, in je ko pumpa delovalo, pilo olja, ko ?ovna.

so pa samo batni okoli 300 evrov, govorim original, jaz pa sem ?e bate menjal so pa pri?li ?e okoli 600evrov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.