Skoči na vsebino
Mazda 6 cuka
Napisano

Zdaj pa moram pohvalit tale forum?ek ker nisem pri?akoval tak?nega odziva. Prvo vsem hvala kateri ste se tukaj mu?li z mojimi problemi in hvala enemu od foruma?ev ki mi je poslal osebno sporo?ilo in mi ponudil pomo? katerega bom sigurno kontaktiral.

vglavnem sami jacki ste tu gor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

filter nafte sm zamenju in kot da se malo pozna razlika zdaj bom tako vozil ene dva dni potem pa po ?istilo in bomo vidl.

na pamet mi je ?e pri?lo ali mi mogo?e znalo vplivati ze je kaka grelna sve?ka kriva ?e slu?ajno ne dela.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

evoga ?istilo za ?obe ( http://www.metabond.si/metabond_megasel.html )...

"Dodatek MEGASEL se dozira v rezervoar pred polnjenjem goriva. To ?e posebej velja, ?e ni mo?no zagotoviti me?anja.

- prva uporaba : Na 40 litrov goriva 20ml MEGASEL-a za ?i??enje gorivnega sistema naprave

- redna uporaba : Na 40 litrov goriva 10ml MEGASEL-a "

?e enkrat hvala vsem skupaj :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba goriva-Mazda 6 diesel
Napisano

Ne verjemi BC-ju in raje spremljaj kazal?ek za gorivo. Jaz sem namre? obstal na AC, pa je BC kazal ?e za 111km dosega.

Tole ni normalno niti pod razno, edino ?e si se ves ?as vozil v gu?vah po mestu. Bi rekel, da ti je crknil kak?en senzor pretoka zraka ali pa je kje kaka cevka po?ila in so informacije napa?ne pa dozira prebogato me?anico nafte in zraka.

A se ti zadaj mo?neje ?rno kadi kot je po navadi, ko je bila poraba normalna?

Tudi jaz to zadnje ?ase opa?am, s tem da meni ?e cuka na nizkih obratih.

tudi jaz ko sem jo kupil sem naredil 850 km sedaj pa dobrih 600km.

aha pa ?e to da po ra?unalniku frajer ka?e presenetljivih 6.0 l/100km, ni mi jasno kaj mu je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Yep - gledam za masino RF7J (mojo) so pa tudi za tvojo - kera koda je ze R5 nekaj....

najlep?a hvala vsem za iz?rpne odgovore.

prvo bom probal z filtrom za nafto mogo?e je kaj vode notri ?e ne pa it v stro?ek kaj ?mo.

Kako se pa uporablja to ?istilo za ?obe?? mora? kaj razdret ali se to doda v gorivo!???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Hm, meni je isto cukalo. Pomagalo je u?enje ?ob, ampak je bila to bolj kratkotrajna re?itev. Na koncu je re?itev, menjava ?obe. Lahko da ima? isti problem. SI ?e kaj na testerju preverjal ?obe?

aha, prvo bom ?e menjal filter goriva potem pa bomo ?obe pogledal al kako!?

kolko je pa kaj stro?ek menjave ?ob??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Lep pozdrav.

Imam en problem?ek in sicer imam mazdo 6 diesel 120 konjsko in mi pri nizkih obratih cuka. ima kdo kak?no podobno izku?njo??

Drugo vpra?anje je ali pozna kdo na primorskem kak?nega mehanika kateri se razume v mazde in da odgovor nebi bil poobla??eni servis.

hvala in lep pozdrav vsem skupaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.