Zdaj pa moram pohvalit tale forum?ek ker nisem pri?akoval tak?nega odziva. Prvo vsem hvala kateri ste se tukaj mu?li z mojimi problemi in hvala enemu od foruma?ev ki mi je poslal osebno sporo?ilo in mi ponudil pomo? katerega bom sigurno kontaktiral.
Ne verjemi BC-ju in raje spremljaj kazal?ek za gorivo. Jaz sem namre? obstal na AC, pa je BC kazal ?e za 111km dosega.
Tole ni normalno niti pod razno, edino ?e si se ves ?as vozil v gu?vah po mestu. Bi rekel, da ti je crknil kak?en senzor pretoka zraka ali pa je kje kaka cevka po?ila in so informacije napa?ne pa dozira prebogato me?anico nafte in zraka.
A se ti zadaj mo?neje ?rno kadi kot je po navadi, ko je bila poraba normalna?
Tudi jaz to zadnje ?ase opa?am, s tem da meni ?e cuka na nizkih obratih.
tudi jaz ko sem jo kupil sem naredil 850 km sedaj pa dobrih 600km.
aha pa ?e to da po ra?unalniku frajer ka?e presenetljivih 6.0 l/100km, ni mi jasno kaj mu je.
Hm, meni je isto cukalo. Pomagalo je u?enje ?ob, ampak je bila to bolj kratkotrajna re?itev. Na koncu je re?itev, menjava ?obe. Lahko da ima? isti problem. SI ?e kaj na testerju preverjal ?obe?
aha, prvo bom ?e menjal filter goriva potem pa bomo ?obe pogledal al kako!?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdaj pa moram pohvalit tale forum?ek ker nisem pri?akoval tak?nega odziva. Prvo vsem hvala kateri ste se tukaj mu?li z mojimi problemi in hvala enemu od foruma?ev ki mi je poslal osebno sporo?ilo in mi ponudil pomo? katerega bom sigurno kontaktiral.
vglavnem sami jacki ste tu gor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani