Skoči na vsebino
Obrabljen vztrajnik - Mazda6 GG 2.3i
Napisano

Ne samo to, jaz sem gospodu omenil, da imamo novoustanovljeni Mazda klub in ?e so pripravljeni dat kak?en popust za ?lane klube, je bil zelo zainteresiran. :ouje::vesel:

Tole je velik plus:) kok konkretno pa potem prideobnova pri nas? dobr, pa dklopko ce das se menjat, je tut tam okol 300eur...se se vedno kar nabere
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6...problem z vzigom
Napisano

?e je kaka cevka goriva malenkost po?ena vle?e zrak v sistem in ko proba? v?at more? verglat dokler ne spravi vn zra?nih mehur?kov in pole dela.....simptom je ?e tak....si ga dau ?e na kak tester?

Ej nisem se nic...nevem kako bi to preveru...a se z racunalnikom misles da??mogoce ti koga poznas, ki bi to preveril? Pelkota dm klicu, pa ma zasedeno do 2.7...se mi zdi mal douga za cakat. Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

egr blindiras tam kjer je z dvemi vijaki privijacen na motor. Provaj pogledat filter v rezervarju, da ni tisti zamasen...petrol ima boljso nafto od omw-ja, saj po mojih izkusnjah.

Aha...a mas ksno sliko, da bi pogledu kje je filter, k nevem:)haha...sj pravm...bol laik pa to:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hm...a bi blo mozno mogoce da je to od petrolovega dizla? Ker sem v pon prvic tankal na petrolu polno in od takrat se mi to pojavlja:/ p.s. se zmer nevem ce je uredu da blindiram egr ventil, tam kjer pride drugace tesnilo? Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja lahko se zgodi da tudi hitro crkne, potem pa? pelji nazaj pa ti ga pod garancijo menjajo

Misles da je mozno:/ skor nemorem verjet da tok hitr...ceprou znaki so enaki, sam da preden sem menjal imv, mi je poleg tekega vziga, crkoval tudi na kriziscu usake toliko casa...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdravo...imam en problem...in sicer mi zadnje 3 dni mazda ne vziga tako kot he treba...ko dam kontakt, pocakam normalno 5srkund in zacnem verglati...nato pa vergla priblizno 5 sekund, preden uzge...avto drugace deluje normalno...razen egr lucka mi sveti, ostalo vse super...zdj pa ne vem...a je mozno da je z vrocino tok povezano al kaj...al kaksne svecke za uzig mogoce...ali celo da egr zajebava ze pri vzigu? Ma kdo kaksno idejo? Bi bil zelo vesel...gre pa za mazdo dizel, 136 konjev, letnik 2004, 212k km prevozenih...hvala da odgovore. Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OPOZORILNA LU?KA CHECK ENGINE IN TSC/DSC
Napisano

Ja.Da? vmes plo?evino.Lu?ke se ti pa spet pri?gejo ?ez nekaj ?asa, ampak potem vsaj ve?, da ni povratnih umazanih plinov nazaj.Pa se mi zdi, da sedaj lep?e povle?e in manj pije. :whatever:

Ima? prav. Upam, da bo Batko kaj pre?tudiral stvar in na?el kak?no re?itev.

Hmm...neki bo definitivno treba postudirat...kako je pa pol z tehni?nim pregledom..??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OPOZORILNA LU?KA CHECK ENGINE IN TSC/DSC
Napisano

Jaz se s tema dvema lu?kama vozim ?e 50 Kkm brez problema.Pa kolega tudi.

Ne vem kaj bi lahko bilo to.Dosti ljudi je menjalo EGR (ker ponavadi poka?e to napako) pa brez rezultata.

Meni ga je Batko zablindiral (EGR) pa konec.

Dj mal ve? povej o temle blindiranju...men so se tut lu?ke prizgale...pa smo zbrisal napako, pa spucal ventil,se vozil 2000km brez lu?ke, zdj se pa spet kr neki priziga pa ugasa:/ mi gre na ?ivce...predvidevam da se blindira tko, da se da neko plo??ico notr, katera ne prepu??a nobenega plina ne ni?...al se motn?pa a se ti ?e prizigata lucki??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(NE)MO? M6 2.0D
Napisano

meni v nizkih obratih tam do 2500 prej ni dobr vlekl...pa je bil na koncu kriv EGR ventil...uzames dol, spihas, spucas...pa se zdej avto pelje cist drugac:) skor 2x vec moci v nizkih obratih:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje sede?a M6-2004
Napisano

eno vprasanje...sodelavcu na 6tki tut ne dela gretje, pa me zanima, kako snames preobleke za sedeze da prides pol do tele pene?? da pogledamo kje je problem...ceprav on pravi dako prizge, mu nic ne zagreje:/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.