Skoči na vsebino

Meni je cukalo pri hladnem pri cca. 1.800 - 2.200 obratov (dizel). Najprej le ob?asno rahlo, potem pa kar ob?utno. Sem naredil u?enje ?ob in je bil mir kak?nih 1000 km potem pa spet... Potem pa so mi na servisu (Pelko) nastavili ventile (menda so bili ?isto raz?telani) :blink:  :ne vem: . Sedaj pa je spet lepo vle?e. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

elm-327 (car diagnostic)
Napisano

Se neki me zanima ma to lahko laufa na samsung s4 ?

Ce ki ves

Men dela na samsung galaxy mini, za S4 pa ne vem. Ampak na?eloma z Androidom ne bi smel bit te?av.

Se neki me zanima ma to lahko laufa na samsung s4 ?

Ce ki ves

Men dela na samsung galaxy mini, za S4 pa ne vem. Ampak na?eloma z Androidom ne bi smel bit te?av.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

elm-327 (car diagnostic)
Napisano

Kaj pa za mazdo 6 2.0D 136KM .. 2003 letnik, ker bluetooth obd se uporabi .. oz kerega si lahko kupim ?

Ce je kdo tolk prijazen pa malo napise... hvala :notworth:

Takle je vredu:

http://www.ebay.co.uk/itm/V1-5-ELM327-OBDI...=item46178e3e6d

, mene edin moti ker je precej izpostavljen med vo?njo.

Mislm da mam se wifi adapter nekje ce rabis

Dej mal pobrskaj ?e ga najde?, pa pridem iskat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

elm-327 (car diagnostic)
Napisano

Imam elm327 bluetooth adapter in je dobro delal na android telefonu prek programa Torque. Moti me edino to, da je elm adapter precej velik in pride dokaj nizko proti stopalkam. Zato je to bolj uporabno za od?itavanje morebitnih napak, med samo vo?njo pa zna biti malo mote?e.

Sedaj pa imam iphone in tega vmesnika ne prepozna. Iphone ne dela prek bluetootha ampak prek WiFi ja.

http://www.ebay.com/itm/ELM327-OBDII-OBD2-...774&vxp=mtr

Ti novi, ki pa bi bili bolj primerni, ker so manj?i so pa dra?ji:

http://www.ebay.com/itm/iOBD2-Bluetooth-OB...358&vxp=mtr

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

Katelo?ka ?tevilka turbine pa je: RF7J13700E.

nova pride: 1100 ? + DDV,

obnovljena: 380 ? + DDV,

rabljena: 600 ?.

?e razmi?ljam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

RF7J.

Torej sva ?e dva, ko jima je turbina odpovedala. S tem da pri meni, je bil skoraj sigurno prej?nji lastnik kriv, ker ni vliv pravo olje. Ali pa je kak servis vmes spustil. Dejansko je zaribala, ker je bil oljni kanal poln saj..in ?e se ne ma?e...zariba. Tko da, je to res kot pravi boss. Pri mazdah na?eloma ne crkujejo tako kot pri VW al pa francozih :D

Ja RF7J je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

Na ebay lahko dobim najdrazjo sredico (komplet kartusa nova) za 298?... zdej pa kir tip motorja mas povej pa sporocim :)

Motor: 2,0, 143 HP, tip GG, letnik 2007.

Ali potrebuje? ?e kater podatek?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

Vidim, da si ravno iz Medvod. Oglasi se do Simona Pelka in skupaj naredita na?rt sanacije, kako in kaj. Verjamem, da ti bo dobro svetoval in ne bo prehudih stro?kov oz. najmanj?i mo?ni pri tej zadevi. :prstgor:

Avto je ?e v ordinaciji pri dr. Pelku, samo zbiram ?e dodatne informacije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

Rahli popravek - 143HP ima. 140 ima motor 2.0 iz GH serije

Druga?e pa veliko te?av s turbinami tukaj niti ne bele?imo tako, da je to bolj izjema kot pravilo... sploh da se ti je to zgodilo ?e pri 200kkm.

Hvala za popravek.

Jebiga, tud jest sm si ?elel da bi bilo kaj druzga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

Na moji 6- ki GG19R6, letnik 2007, 2,0; 105 kW (140 HP) je pri 200.000 km odpovedala turbina.

Kak?ne so kaj va?e izku?nje z menjavo turbine?

Se spla?a kupit novo (kje) ali obnoviti (beja, turbine.si)?

Hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pu??anje skozi zadnje steko
Napisano

no sej tudi meni pu??a med vo?njo..

Meni isto pu??a. Po de?ju se v?asih pozna rosa na zadnej steklu pod lu?jo. Meni se zdi, da je tesnilo stekla na zgornjem delu malo ?udno in da te?e not pri ?ipi. Vsake tolko malo pogledam, prou posebej se mi pa ne da s tem ukvarjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samodejno u?enje injektorjev za dizle
Napisano

Zanimivo. Tudi sam sem ?e ve?krat opazil nek ?uden zvok ?e je motor nekaj ?asa tekel na mestu, pa do sedaj nisem imel pojma kaj bi to bilo.

Ob?asno pa opazim tudi da motor malo cuka med vo?njo pri pospe?evanju in sicer nekje okrog 1800 -2200 vrtljajev. To se dogaja le ob?asno, zgleda se res ?obe potem same po?timajo. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 radio interface za Android
Napisano

Pozdravljeni!

Sem med bolj sve?imi mazda?i in zadnje pol leta ?e vedno spoznavam svojo novo(staro) mazdo6 CD120 2008... :P

Po forumu sem ?e zasledil, da imate nekateri xCarLink za povezavo telefona v avtu, pa me zanima, kako se te povezave kaj obnesejo in kak?ne so kaj ?e ostale variante...

Na?el sem torej XCarLink One, ki je zgleda prva verzija, obstaja namre? tudi XCarLink 2, ki podpira predvsem ve?je medije.

Fino mi zgleda ker gre upravljat preko volana glasbo na drugih medijih...

Potem je pa tukaj ?e Grom car kit, ki pa sicer nima re?e za spominske kartice, mi je pa bolj v?e? varianta, da gor priklopi? android telefon direkt, gor da? aplikacijo AALinQ in ma? nadzor direkt nad muziko na telefonu... Bluetooth variante so mi sicer simpati?ne, samo ?e ma? pametn telefon z glupo baterijo ti tudi to kaj dosti ne pomaga, mora? glih tak met prkloplenega...

Zanima me kako se kaj obnesejo take povezave in tudi ?e gre recimo prostoro?no telefonirat...

Hvala za nasvete pa lep dan!

Jest mam xCarLink ?e ene dve leti in se super obnese.

Kupil sem tukaj: http://www.supersound.si/usb-ipod-vmesniki/xcarlink-usb.html

,kjer so mi tudi zmontirali, priporo?am.

Ve?inoma poslu?am glasbo iz USB priklju?ka, lahko pa pove?e? direktno gor tudi telefon preko AUX vhoda.

Jaz pa imam gor priklopljeno ?e bluetooth slu?alko za prostoro?no telefoniranje in se tud dobro obnese.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

elm-327 (car diagnostic)
Napisano

Kaj ste ?ehi po?lite prodajalcu E mail in mu povejte kaj vas zanima in da ima na e bayu ozna?eno da ne po?ilja v slovenijo in v vsaj 90% primerih boste robo dobili brez te?av.

Hvala sem ?e naro?il iz Anglije, ker mi Hong Kong ne di?i preve? (?eprav je zelo nizka cena pa ?e po?tnina zastonj).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

elm-327 (car diagnostic)
Napisano

Ja iz ebay, potem je pa odvisno od prodajalcev. Kitajci so direkt in najcenej?i ampak ker je zastonj po?tnina se lahko ?aka kak mesec. Pa ?e ko pride se lahko carina usede na zadevo, ?e se jim zdi da bi mogel pla?ati ?e kako carino ali DDV. ?e naro?ujem za koga drugega raje naro?im iz EU, s po?tnino, da vem da bo pri?lo in sem krit. :blush:

Aja www.ebay.co.uk

Ne najdem trgovca, ki bi bil pripravljen poslati v Slovenijo. :blush:

?e ima? ti kake ute?ene kanale po katerih dobi? to napravico po dobri ceni se priporo?am.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.