Skoči na vsebino
Te?ave pri v?igu
Napisano

Meni v?asih dalj ?asa rabi, da v?ge ko je topla, npr. da sem se vozil, pa jo parkiral za pol urce ali urico. To se mi je dogajalo dokler pred 3-mi dnevi nisem menjal v?igalnih sve?k. Zdej ima tiste za LPG in se je zadeva spremenila! Mo?no da je kej na tem! :jupiii:

Ja jaz imam sve?ke ravno zamenjane in se mi zdi, da se to dogaja od menjave naprej....ampak samo zdi.

?e nekaj, ali je normalno, da ko dam na roko gas pod havbo, da se v predelu gas lopute sli?i sik zraka medtem ko se loputa zapira in vrtljaji motorja padajo? Ali to pomeni, da je nekje cev po?ena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave pri v?igu
Napisano

Zdravo,

imam mazdo 6 predelano na plin, letnik 2003, motor 2.3. Vsake toliko se spomne, da nebi v?gala takoj, ampak ?ele po ene 4s delovanja ?tarterja...mogo?e kdo ve v ?em je hec?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6
Napisano

Menjalnik? Jao...kolk denarja je blo? Kaj to?no je blo narobe?

Jaz upam na cilinder sklopke, sklopko, nosilec motorja,...tle nekje :unsure:

In jaz grem mazdo kupit, ker naj bi bila zanesljiva :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6
Napisano

Si bom ?e jaz malo tole temo sposodil. Mazda 6 2.3 bencinar mi trese pri speljevanju, kot da kolesa kopljejo po asfaltu. Dodaten simptom je, da imam dostikrat te?ave pri prestavljanju v prvo (in vzvratno), ko avto miruje. Preprosto ne gre v prvo, niti pribli?no, moram ene 2x pritisnit sklopko, da gre lepo v prvo, druga?e se pa takoj ro?ica zatakne in ni ?ans, da gre naprej.

Kak?ne ideje, izku?nje,...? Sklopka druga?e ne drsi spljoh.

Avto je letnik 2003 in ima 140.000km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.