EDIT: Ko smo ravno na mazda forumu, vedno kupujem vse filtre od MAHLE pa do sedaj se nisem dobil nobenega k bi na njem pisalo made in germany. Vse ostale drzave samo germany ali avstrija ne.
Mal offtopic, ampak ravno včeraj sem prvič dal MAHLE oljni filter pa sem šel prov na embalažo pogledat: Made in germany.
AVP je najbolj idiotska agencija v Sloveniji, to je bil bivši sektor za vozila, ki je spadal h moji bivši službi, DRSI (včasih DRSC).
Že to, da cela Evropa odobrava E-tipski certifikat (vključno z Nemci), samo mi se še s TUVi ubadamo. Zakaj? Ker se stručkotom z AVPja ne da z nobeno novo stvarijo ubadat.
Če si 100%, da niso gume, potem so zviti diski...lahko si pa v podobni situaciji kot jaz, k so se mi pakne na eni strani skupi stisnile in je med zaviranjem pri 150km/h treslo in zavijalo. Začasno smo to rešili, da smo čeljust razstavili in podmazali vodila.
V podjetju kamor delam imam možnost dobiti olje znamke Pakelo po ugodni ceni pa me zanima če je kdo že uporabil in probal to olje v dizelski Mazdi in kako se obnese in če je sploh primerno?
hvala za odgovor in lp
Mogoče sem edini, ampak sem prvič slišal za to olje. Sem šel pogooglat, piše, da že kar dolgo delajo olja in da je premium.
Ampak sam osebno ne bi šparal na olju, sem imel življensko šolo. Vzamem Mobil1 in sploh ne gledam cene, na vsakih 10k.
Na mimovrste kupujejo sam še butci,..dragi in nezanesljivi z dobavo,da nategovanje z akcijskimi cenami niti ne omenjamo.. jst že 3 leta pomoje nism pri njih nič nabavil. Berem na drugem forumu same graje, predvsem z dobavo artiklov kateri imajo na spetni strani opis "na zalogi, dobava takoj"... pol pa folk čaka dneve in dneve
Ja sam, če imajo nekaj kar drugje v SLO ni...recimo Mequiar za streho pucat
Pa ponavadi vzamem Turtle wax QD pri njih, ker je najceneje.
Sej veste, da to kar imate v avtu je vse drugo, kot pa usnje? To mazanje je samo za vas gust :). "Usnje", ce lahko temu tako recem nebo nic dlje zdrzalo. Bo pa lepse izgledalo in lastnik bo imel boljsi obcutek :). Aja jest uporabljam cleaner od geyon, conditioner pa od chemical guys leather conditioner.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
@Bini?
Ej, tudi jzt sm mel že 6l na Miati
Popravljeno od g.WankelPovezava za deljenje
Deli na druge strani