Skoči na vsebino
mazda 6 2013 DPF Inspection Required
Napisano

A je to ?e ta nov model?

Ker,kao naj bi to te?avo re?ili,pa vidim,da je tega ogromno?

Ja je nov model 2013 2.2 129 kw..

Glede na to, da je avto verjetno se v garanciji (ce je letnik 2013), bi jaz peljal na pooblasceni servis ... 

Imam podalj?ano garancijo car grantie, sam ne vem ?e to vklju?uje... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko, da ima? problem s pogostimi regeneracijami in ?e se regeneracija zgodi prej kot v 3/4 ure se ti pojavi famozni napis, ker ra?unalnik to smatra kot napako. To se je tudi meni zgodilo - pol pa raje ne bom opisoval kaj smo vse menjali... brez efekta

aha... :(   kaj pa uradni servis? 

Kako je pa s prisilno regeneracijo ?  cena le tega? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko vprasas mojstra za mazde; Simona Pelka, Avto Pelko doo, jutri ob 8.00 zastarta svoj delovnik. :)

Gsm: 041667335, ce se ne javi, najboljse sms poslat!

Se bom pozanimal  Hvala.   A morda ve?, na dopustu je ?e bil, da ga ne motim, ko mo?i noge :)     

LP nAkAzA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ajd na pomo? :)

po furi iz MS do Postojne pri lepi hitrosti, se mi je tik pred domom ( 200 m :) )  pri?gal  zgoraj napisani "v?e?ni" napis ..

Avto je vo?en ve? ali manj po avtocestah ter vzporednicah razdalje 50km - 70 km v eno stran, ob?asno tudi 200km do 250 km v eno stran. 

Lokalnih vo?enj ni ravno dosti, tudi lastnik prej ga je vozil  140 000 km v treh letih..

Sem ?e pregledal forum, vendar za letnik 2013 in novej?o Mazdo 6 nisem na?el.

In sedaj k re?itvam.... prosim  in hvala  pa kulk ???  bo po va?e tale "popravek" 

LP nAkAzA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 129 kw 2013 servis na 160 000km
Napisano

Knji?co imam natisnjeno, gor je tudi garancija, tako da s tem nimam problema.

Pred nakupom sem ve?krat klical Mo?nik v Kranj pa so bili zelo prijazni z informacijami in tudi nasploh.

Bolj me zanima, ?e prinesem svoje kose filtre, olje... ?  Kako je s tem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 129 kw 2013 servis na 160 000km
Napisano

?ivjo

torej, moja mazda 6 129 kw letnik 2013 ima garancijo do 5 leto oz 200.000 km, posledi?no potrebujem uradni servis.

Vpra?anje, kam - na kateri servis jo peljati na redni servis na 160 000 km .  Kako je s servisno knjigo, ?e dele in olje prinesem sam s sabo?

Sre?no, veliko varnih kilometrov ter brez okvar v 2017.

Nakaza

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.