Zanima me ?e je ?e kdo to po?el... namre? na svojo miato bi rad dal distan?nike 2cm in sm pri?el do problema da so navoji prekratki... zdj zanima me kako so ti navoji vpasani v pesto in kje se pa? da dobit dal?e...
pa a ti skos pu??a al samo ob?asno ko odpira? vrata ob d?ju in za?ne pol kaplat?
am prej sm k je polno de? pado odpro voznikova vrata in dejansko je tekl na sovoznikovi strani k d bi slap gledo pa? tee?e pa tukaj kjer se zdru?i streha in stebri?ek...
Vrjetno ima vsak od vas podoben problem (ali ga je vsaj imel) zanima me kak se da elegantno in ugodno uredit te gumice ki dihtajo stekla od vrat? Sicer sam sem nalepo okenska tesnila ampak niso preve? lepo za vidit , prvo so rjave barve (nevem ?e se ?rna dobi ) drugo pa zlo te?ko jo je nalepit enakomerno ker je za vsako streha druga?e ...
?e obstaja kak?n shop z temi tesnili se tudi priporo?am , ker Avtohi?a Kr?i?nik zahteva za njih 460e :S
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ivjo miatarji !
Zanima me ?e kdo pozna kak?nga mojstra ki bi lahko obnovil platneno streho (gumice in blago)...
.....:::::Red Devil:::::.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani