evo ugotovil vzrok ni ?la turbina hvala bogu sem iskal in iskal nakoncu ugotovim da je tista membrana ki bi se naj premikala ko da? gas nad turbino za?tekala in se je odpirala samo za 2mm danes sem razdrl narazen in zmigal zbrusil in mazda spet veselo gre dalje sem prav sre?en da ni kaj resnega.Aja pa glede kajenja zgleda da je posledica tega blo zdaj tudi kadi ve? nea torej sem te?avo re?il brezpla?no
mogo?e ?e ti bo kaj pomagalo pri mojem 323 1.3 bencinarju je bilo isto avto je ?el zelo dobro naenkrat pa si je premislil in za?el cukat in kazalec za obrate v ?tant gasu je skakal torej ni imela mirnega teka v?asih je tudi ugasnila in ni ve? v?gala ene par sekund ponavadi glih na kri?i??u tam ko nebi smela menjal sem od lambde senzor pretoka zraka...Na koncu sem ugotovil napako bil je pokvarjen senzor za temperaturo zavorne teko?ine in dajal napa?ne podatke ra?unalniku ta pa naprej po menjavi tega te napake ve? ni
Vse se je za?elo ko je mama hotela prehitevat enega 4 kolesnika za?ne prehitevat in naenkrat nekaj ?klocne in motor ni imel ve? mo?i v 4ti v?alta v 3tjo pa ?e to je komaj prehitevala od takrat dalje motor nima ve? nobene mo?i oz ni ve? ob?utit tistega sunka od 2000obratov naprej ko naj bi avto potegnil ampak gre enakomerno in tudi pospe?uje zelo po?asi ko sem opravil testno vo?njo in ko sem ga potem parkiral in ugasnil se je po dvori??u za?elo kadit iz izpu?ne cevi se je nenormalno skadilo.Kako preverit ?e je turbina ?la ?udno mi je to da turbina nikoli ni tulila ali nwm kaj da bi kazala da je ?e pri koncu.Tudi ko stisnem cev ki gre od turbine v motor in mi nekdo doda gas ni ?utit pritiska prosim za pomo?.Aja pa gre se za mazdo 6 2.0D 121KM 2002 letnik pa 171.000 prevo?enih
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani