Skoči na vsebino
Mazda 6 Klima
Napisano

Sem jim poslal povpra?evanje o zalogi in po?tnini...

Ve?krat ?e naro?al raznorazne stvari, samo s to cevjo je pa en sam hec.

Kot sem zgoraj napisal. Vse je bilo super, dokler nisem pla?al. Potem pa jo kar ve? nimajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

?e je zani? kovinski del je varjenje ali ali.... lahko po enem letu spet po?i zaradi tlaka in nihanja temperatur.

ebay ni lih poln tega. Je treba kar pazit da je prava cev. Kakor vidim ima motor 2.3 enako kodo pa je malo druga?e zavita...

Tale recimo po kodi ok, ni pa zihr prava

http://www.ebay.de/itm/MAZDA-OEM-06-07-6-2-3L-A-C-AC-Condenser-Compressor-Line-Pressure-Pipe-GP9A61465A-/132188651257?hash=item1ec70ebef9:g:4EUAAOSw8HBZFCH5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

Ker potem ko naro?i? dobi? odgovor da v resnici ni na zalogi in ne vejo kdaj bo. Tile prodajalci so prakti?no eni in isti.

Morem pregledat tole na ebayu, samo mi ne nem??ina tuja...

edit:

tole iz ebay

Dieses Angebot wurde vom Verk?ufer beendet, da der Artikel nicht mehr verf?gbar ist.

Hvala obema

I??em dalje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

Ima morda kdo novo cev za klimo za prodat?

GP9A61465

Nemci me hecajo, enkrat da majo, pa da nimajo pa da dobijo, pada ne morjo dobit itd...

Me vle?ejo za nos ?e dva tedna. Na?i servisi pa nimajo na zalogi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 trese
Napisano

Tresenje se je drug dan po dalj?i relaciji na AC nehalo in je cca 100km mir :party0035:

Upam da tako ostane. Bi bilo morda pametno vseeno narediti kak?no ?i??enje sistema ali ne? In ?e ja, kak?no?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 trese
Napisano

Dodajat aditiv po ?tevcu prevo?enih 160kkm? <_<

Kako ve? za dize? Jih je treba dat dol pa testirat?

Bi bilo pametno ?i??enje celega sesalnega voda?

Morda ve kdo za koga ki to dela in je zanesljiv-mu lahko zaupam?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 trese
Napisano

Kako to misli? v dolo?enih obratih? Pri kolko obratih ti trese?

Prosti tek takoj ko spustm gas cca 850 trese. Ko po parih trenutkih pade na 800 pa ne ve?. In ?e dam ?isto malo gasa nad 850 tudi ve? ne in naprej tudi ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 trese
Napisano

?e ti motor trese v prostem teku je problem ?oba, vztrajnik trese ko povspe?uje? in je pod obremenitvijo...

A je mo?no da samo v dolo?enih obratih?

+-50 pa ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 trese
Napisano

Da ne odpiram nove teme...

U?eraj mi je za?el tresti motor oz morda vztrajnik. Precej se ?uti v kabini in samo pri prostem teku takoj ko spustim gas. Po nekaj sekundah ko obrati padejo za nekaj vrtljajev (recimo 50) pa teh tresljajev ni ve?....

Kdo kak?no idejo? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda cx 7
Napisano

pozdravljeni.imam mazdo cx 7 l.2008 2,3 .danes se mi je pojavil bel dim iz izpu?ne cevi.peljal 2 km nato stal 5 min z pri?ganim nato se je pojavil bel dim ki smrdi po za?ganem.avto ima 115oookm.kaj bi to lahko bilo

DPF. Drugi? teraj dalje da go orng spuca? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.