pomoje ti potem najbolje na kak uradni servis, ?e pa je res turbina in je kot pravi? ?e v garanciji potem pa hitrooo vnov?it ?e se le da
se bo pa ziher ?e kateri od majstrov javil kako in kaj
ja, upam, da se bo ?e kak?en javil .. zdaj mi je en drug na amzs pogledu, pa pravi da po njegovem ni turbina ..se sli?i en zvok ko dam gas .. druga?e pa dela, ni? ne dimi .. bah
Imam te?ave z mazda 3 diesel 1,6 .. 268.000 km letnik 2006
za?elo se je tako kot ?e nekdo opisuje za mazda 6 " .. parkrat se mi je zgodilo, da je avto (vo?nja po avtocesti) kar naenkrat izgubil mo?, pri polnem gasu je ?el tam do kak?ne 120km/h, naprej pa ne, ko sem spustila gas in ga znova dodala je bilo spet vse OK
danes pa se mi je na ac zgodilo, da ko sem spustila gas in ga znova dodala ni ni? pomagalo .. avto ni ve? potegnil.
z 90 km/h sem se pripeljala do prvega postajali??a, pri?gala se je oran?na lu?ka za motor,
... ?e sem v praznem teku dodala gas je pri obratih ?ez 3000 za?elo du?iti,
ugasnila sem avto in ko sem ga znova pri?gala, se je pri dodajanju gasa sli?al zvok iz ma?ine.
poklicala sem amzs - pravijo da je ?la turbina
ker je nedelja, danes itak ne morem ni? uredit.. prosim za kak?en koristen nasvet .. kje kupiti novo turbino in kam peljati avto na popravilo!
..zdi se mi, da je turbina ?la nekam hitro (?e menjana konec l.2010 .. od takrat prevo?enih 70.000 km-morda je ?e celo v garanciji)
je morda ?e kdo imel podobne te?ave? .. kaj je bilo narobe?
kam peljati avto, da ga bodo zrihtali kot je treba in da bo cena normalna!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Najlep?a hvala vsem za odgovore in nasvete! Res ste super!
.. lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani