Skoči na vsebino
Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

prosim za mnenje, o?e ima Mazdo 3, 1.6 bencin, letnik 2004, 145000km. Ker se zelo malo vozi, je odklopil baterijo in jo dal polnit v stanovanju, za tem so mu ?le obe zadnji ?arnici in ?ez 2 dni je ostal na cesti, avta ni bilo mogo?e ve? v?gat, odkrili so da je ?el ra?unalnik, zanima me ali je lahko krivo to, da je ven jemal baterijo, hvala za odgovor, Neva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3, okvara ra?unalnika
Napisano

?ivjo "jures" nevem, vedno jo jemlje ven in tako polni, jaz nevem zakaj, druga? pa ima avto 145000km prevo?enih do zdaj,a misli?, da ni bil to vzrok,se je pa vse zgodilo v enem tednu po zaporedju, ki sem ga napisala, polnjenje baterije, ?arnice, ra?unalnik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3, okvara ra?unalnika
Napisano

prosim za mnenje, o?e ima Mazdo 3, 1.6 bencin, letnik 2004, 145000km. Ker se zelo malo vozi, je odklopil baterijo in jo dal polnit v stanovanju, za tem so mu ?le obe zadnji ?arnici in ?ez 2 dni je ostal na cesti, avta ni bilo mogo?e ve? v?gat, odkrili so da je ?el ra?unalnik, zanima me ali je lahko krivo to, da je ven jemal baterijo, hvala za odgovor, Neva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

senzor zakasnitve iskre
Napisano

?ivjo, imam problem?ek, na armaturi se mi je pri?gala oran?na kontrolna lu?ka motorja, na mazdinem servisu so ugotovili napako 1. senzor zakasnitve iskre in 2. ventilator elektri?ni, ufff, cena pa z delom 620 eur, kaj zdaj, namignili so mi, da mi lahko avtoelektri?ar spoji ?i?ke, ki so se pretgale do ventilatorja, ok, torej moram k avto elektri?arju, kaj pa pomeni tisto pod to?ko 1, vesela bom vsakega odgovora ali namig za cenej?o re?itev, sem iz Lj, hvalaaaaaa, Neva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.