Mazdohist n? bat, spet je biv trik u uni cevi ko je ?tukana, sam zdej na drug stran, kjer ni blo tok vidno in je stric Gustl takoj mi dav ?raufncigr pa sm sam popedenu u max. 1 minuti in gre zdej voz spet ko duh!
Se je pa Marko ponudu da po 1.maju itak pol tiste cevi trajno saniramo, pol gre pa ?e voz na orng servis, isto?asno se pa za?ne na stajlingu orng dogajat tko da bo!
no se je men zdel ker vem da ta avto ne sme zraka mem lopute not vlect ker ga jebat zacne!!!!!!!!!!
am ce bos to alu cev slucaj mev namen stran uzet se pa lepo priporocam!!
hm kar se tice menjav edihtunge ne se zajebavat ce ti je kaj do voza!!!!
kajti lahko bi vedu kaj sledi ko ti enkat zacne puscat dihtunga na glavi pa se se kar trajbas u neskoncnost!!!
ne vem kake mehanike imate to prpelat u lj konec pa naj vam tle postimajo tako ko morjo ne vem ce vstrajas da zelis bit pri delu poleg ko majster na tvojem vozu karr koli sravfa pa menda ja vidis al te nateguje al resnicno kaj neredi!!
da men mehanik ne pusti da sem zraven se samo v voz useem pa gasa k drugemu jih je prevec na razpolago pa ce dam raje mal vec ? sam da vem kaj se je res postimal pa kaj je se treba!!!!
Verjetn ma kr mare prov, mam pa zdej u planu u pondelk da mi majstr razne cin?pule dol po?raufa, ker tam spodi semering orng pu??a, pa da se to kokr tolk sanira, da nav ve? problema, drga? pa sm dons z vozom u Lublani, edin kar je, je da ni lih najbol zihr ob?utk!
pa kaj se sekiras danes dez pada ti bo ze on pogasu ce se bo spet kaj unel!!!!
ne dost heca a si wagen kaj oprav ker je biv kokr sm jaz vidu kar orenk posmojen pa ni blo lih vredu vidt!!!
pomoje se je tista pena ki je bila okol prestavne ro?ice v?gala, je malo o?gano spodaj, ni pa videti vira v?iga
jkz biom se zmeri reku da je olje krivexc ker ves da je tam prav lepo mastna pa ves da se je kar orenk segrel ko jo je zgavc ko prasico!!! pena pa je bla zgolj tisto kar se je uzgal in kar je gorel!!
Ja no zdej se naprej normalno vozm, pregledal itak nismo ?e nobene stvari, ker dokler dela - dela!
Kadit se mi je za?el pa nekje iz prestavne ro?ice, oz. tm zravn mam pepelnik, pa ro?no, duh je biv pa bl u stilu al bremz al pa sklopke, sicer pa se je vse skupi dogajal direkt spodi pod prestavno ro?ico, loh pa re?m, da ?e bi bla zadeva ?e bl resna, pol me zanima kok bi mi od voza ostal po ve? k 20ih minutah ko so pr?l gasilci! :ne vem:
pizda daj raj pregledat enmu ti nima kaj prevec ? za uzet da ti pove kaj bi lahk blo narobe kaj se nc ne bojis da bi enkat res brez voza ustav!!
Loputa je ok - preverjeno tut baj marko aka majster!
Jz tut upam da je bla smet, kar pomen da se bom do nadalnega oz. do primera kake skrajne sile Petrolovićem izogibu! :ne vem:
saj to se da kuj videt snames zadi tapete pa mas kestel uspodi no ja mislim da je se ena vezna stena z 4 sravfi prej pol pa 8 sravfkov odsravfas pa bos vidu ce mas kaj smetu u kestlu in ce je kriza ga dol snem pa prepuci!!!
No sej zdej ene 100 km sm ?e prevozu od tkt, pa zaenkat je ok, je pa ?it tole ko pol takoj zalaufa in se ti niti prbli?n ne sanja kva bi loh blo! :ne vem:
lej moje mnenje je da je cist mozn da je kaka smet u kestlu lahk pa mas spet ke luft na uni cevi za zracen filter ker ves da mem lopute wagen ne lavfa!!
jaz se kar strinjam za Labijem kajti tudi jaz sem mev na mx-i good year f1 p animam nic slabega ze rect res da jih kar vredi pobera sam to pa zaradi tega ker je sov aftek vec posrek ko naravnost!!!!
drugace pa moje mnenje raje daj malo vec za gume in kupi nekaj kvalitetnega pa bo za nekaj casa gmah kod pa da kupis eno kitajsko robo ki jo bos preteru ze v prvem tednu in bos posledicno lahko vsak mesec kupovav druge gume!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mwtanol ni nevaren ce ga ne zauzijes ce pa ga sam kaplco popijes pa na zacetku oslepis pol pa te zacne od noter zret in se sam vase sesedes!!!
jaz sm marsikaj z metanolom zrihtu pa lej ga zlomka se zivim!!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani