Skoči na vsebino

Kod kontrolor v lab. Metanol odsvetujem,ni zaston lobanja gor :D (je fino fajn nevarno)

Lahko pa dela? seveda na lasno odg. <_<

mislim da je bol ?e useskupi pusti? tako kot je !

mwtanol ni nevaren ce ga ne zauzijes ce pa ga sam kaplco popijes pa na zacetku oslepis pol pa te zacne od noter zret in se sam vase sesedes!!!

jaz sm marsikaj z metanolom zrihtu pa lej ga zlomka se zivim!!! :P

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal me tale 5ka heca
Napisano

Mazdohist n? bat, spet je biv trik u uni cevi ko je ?tukana, sam zdej na drug stran, kjer ni blo tok vidno in je stric Gustl takoj mi dav ?raufncigr pa sm sam popedenu u max. 1 minuti in gre zdej voz spet ko duh! :ouje:

Se je pa Marko ponudu da po 1.maju itak pol tiste cevi trajno saniramo, pol gre pa ?e voz na orng servis, isto?asno se pa za?ne na stajlingu orng dogajat tko da bo! :ljubezen::bravo:

no se je men zdel ker vem da ta avto ne sme zraka mem lopute not vlect ker ga jebat zacne!!!!!!!!!!

am ce bos to alu cev slucaj mev namen stran uzet se pa lepo priporocam!! :D

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal me tale 5ka heca
Napisano

hm kaj pa kaj pred vzig kako je kaj nastelan!!!!

men voz tega ni delu!!!

pa se ti je to pojavl takat ko ti je prvic cev dol padla al kasnej al prej.... :ne vem:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad po olju v kabini
Napisano

Ja no...mazdohist, verjetn je problem tud v men, da zbiram take mehanike. Sm pa iz okolice Bre?ic. Tam ko je letali??e.

?eprav...zdj sem enga najdu, ki se mi zdi dokaj zaupanja vreden. Bomo vidl.

Marko...stvar je taka...sem se mrbit spomnu? <_<

Pa ?e finan?no mi ne znese, da bi za vsako pizdarijo letu kmehaniku.

Mesec nazaj sem zamenju prednje zglobe, stabilizatorje, pakne in mi je ra?unu z delom vred 200E.

Me je ucuru al ne?

jah no saj ce mas nekoga ki se mu da vsaj malo zaupat je sae nekak drugac pa je res kriza!!!!

za moje pojme si ga pocen cez udnesu!!!! <_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad po olju v kabini
Napisano

Problem pr mehanikih je tak,da js nimam cajta zraven o?i past...slu?ba, prenova bajte,...

Pa ni dihtunga na glavi, ampak dihtunga na tistmu maj?kenmu ?raufku, ki se odvije pri menjavi olja...sam svoj mojster bil, pa...

Ja, ja vem kaj boste rekli, ne spravli se zravn, ?e ne ve? ka dela?.

Kako izgleda luknja pri dihtungi na glavi, mi ni treba razlagat. Kot ?e omenjeno, sm mel yugota, tak da neki treninga ?e mam.

Vseen, hvala za priporo?ila.

aha jah sam vseen ni ga po moje prevec za srat!!!

jah no sj nisi edini ki ima problem z casom sam jebemtisek da se ga najde za tistih opar urc in to je to!!!

al pa res najkdes enga ko ne nateguje pa je stvar resena!!!

iz katerega konca slo pa si da imate take probleme glede mahankarije?? <_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad po olju v kabini
Napisano

hm kar se tice menjav edihtunge ne se zajebavat ce ti je kaj do voza!!!!

kajti lahko bi vedu kaj sledi ko ti enkat zacne puscat dihtunga na glavi pa se se kar trajbas u neskoncnost!!! <_<

ne vem kake mehanike imate to prpelat u lj konec pa naj vam tle postimajo tako ko morjo ne vem ce vstrajas da zelis bit pri delu poleg ko majster na tvojem vozu karr koli sravfa pa menda ja vidis al te nateguje al resnicno kaj neredi!!

da men mehanik ne pusti da sem zraven se samo v voz useem pa gasa k drugemu jih je prevec na razpolago pa ce dam raje mal vec ? sam da vem kaj se je res postimal pa kaj je se treba!!!! :whatever:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad po olju v kabini
Napisano

Dolivanje olja je pr men postranska zadeva, ker mam ?vohno "dihtungo"! Pa kaplja!

no pol pa se je brez veze sprasevat zakaj ti vse smrdi po prezganem olju kajti po tem takem mora bit olje povsod po motornem prostoru!!!

kaj ko ga peljes malo dlje se nic ne zacne kadit?? <_<

am kar se tice mazda kluba v slo ga za enkat se ni tako da lahko bi se kaj naredilo v tej smeri!!! :bravo:

P.S. kater model 323F pa vozis? :danzoman:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad po olju v kabini
Napisano

Mazdohisst, sploh pa ob odprtih ?ipah oz. strehi, tkt je ?e loh tko kt d dela? samomor s CO2jem! :ne vem: :P

ja nekaj takega bi se temu rekel!!!!

no ja da se pa tud to kar lepo postimat vse kar rabis za narest je da das pomenat teflone!!!!

sam ko bom to enkat naredu mi bo pa ze zov ko tega vonja ne bo vec!!!

se z leti kar navadis nanjga!!! :P

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad po olju v kabini
Napisano

ker sem pred ?estimi mesci nalivu olje, pa sm pozabil zapret pokrov. Olje vsepovsod.

verjetno bo kar to kajti ce si ga naliv pered 6 meseci pa da se je poliv je se vedno mozno da ti se sedaj kuri to oljer na masini!!!

ce pa imas zelo pozresno masino na olju se pa na ta smrad kar navadi kajti prisoten bo skoz!!!

govorim iz lastnih iskusenj!!!! :D

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?ar na cesti!
Napisano

Voza sm okopov pol u soboto kmav zatem ko si ?ov, itak je biv pa pol d? tko kot pa? zmeri ko perm voz! <_<

Osmojen pa ni biv, celo spodi je hudi?evo mal ostankov po?ara, prakti?no n?! :danzoman:

aha jaz sem se sam bavu da se bo se kaj na laku poznal ker ves da je barva prve klase!!! :hohoho:

pol si pa lahk mal vesev!!! :bravo:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?ar na cesti!
Napisano

Verjetn ma kr mare prov, mam pa zdej u planu u pondelk da mi majstr razne cin?pule dol po?raufa, ker tam spodi semering orng pu??a, pa da se to kokr tolk sanira, da nav ve? problema, drga? pa sm dons z vozom u Lublani, edin kar je, je da ni lih najbol zihr ob?utk! :D

pa kaj se sekiras danes dez pada ti bo ze on pogasu ce se bo spet kaj unel!!!!

ne dost heca a si wagen kaj oprav ker je biv kokr sm jaz vidu kar orenk posmojen pa ni blo lih vredu vidt!!! <_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?ar na cesti!
Napisano

pomoje se je tista pena ki je bila okol prestavne ro?ice v?gala, je malo o?gano spodaj, ni pa videti vira v?iga

jkz biom se zmeri reku da je olje krivexc ker ves da je tam prav lepo mastna pa ves da se je kar orenk segrel ko jo je zgavc ko prasico!!! pena pa je bla zgolj tisto kar se je uzgal in kar je gorel!! <_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?ar na cesti!
Napisano

Hehe, me zanima kako hitr bi kdo od vas "od?altav" iz avta ko bi se za?el po podnu smodit! <_<:D

jah pomoje da bi se jaz kar naprej pelu ker bi se mi dobr zdel da bi dimno zaveso delu!!!! :hohoho:

ne dost heca jah ustavis pa gasis seved ce mas z cem v tvojem primeru si mev pa tak sam olje pa benz tko da nebi mogu kaj prevec gasit!!!

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?ar na cesti!
Napisano

Ja no zdej se naprej normalno vozm, pregledal itak nismo ?e nobene stvari, ker dokler dela - dela! :hohoho:

Kadit se mi je za?el pa nekje iz prestavne ro?ice, oz. tm zravn mam pepelnik, pa ro?no, duh je biv pa bl u stilu al bremz al pa sklopke, sicer pa se je vse skupi dogajal direkt spodi pod prestavno ro?ico, loh pa re?m, da ?e bi bla zadeva ?e bl resna, pol me zanima kok bi mi od voza ostal po ve? k 20ih minutah ko so pr?l gasilci! :ne vem:

pizda daj raj pregledat enmu ti nima kaj prevec ? za uzet da ti pove kaj bi lahk blo narobe kaj se nc ne bojis da bi enkat res brez voza ustav!! :whatever::whatever:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?ar na cesti!
Napisano

borut jaz bom se zmeri ostaju pr isti trditvi kot sv u soboto ugotovla seveda pa daj raj voz pregledat da nebo res sla u visave!! :(

je pa tud res da se moras navadet da pri takih avtih zlo rado kaj hudic uzame ce ga u blokado tisis!! :(

jebat ga ena slaba stran tuninga! <_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Usnjeni sedezi
Napisano

usnje naj bi se dobro ?istil z kremo za roke, mislim da je Lekova 48 najbolj?. Nisem pa ?e ?istil ga tako da ne vem 100%

pa kaj si ti znoru!!!!!

mislim da bi blo bol z play gelom!! <_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal me tale 5ka heca
Napisano

Loputa je ok - preverjeno tut baj marko aka majster! :bravo:

Jz tut upam da je bla smet, kar pomen da se bom do nadalnega oz. do primera kake skrajne sile Petrolovićem izogibu! :ne vem: B)

saj to se da kuj videt snames zadi tapete pa mas kestel uspodi no ja mislim da je se ena vezna stena z 4 sravfi prej pol pa 8 sravfkov odsravfas pa bos vidu ce mas kaj smetu u kestlu in ce je kriza ga dol snem pa prepuci!!! :(

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal me tale 5ka heca
Napisano

No sej zdej ene 100 km sm ?e prevozu od tkt, pa zaenkat je ok, je pa ?it tole ko pol takoj zalaufa in se ti niti prbli?n ne sanja kva bi loh blo! :ne vem:

lej moje mnenje je da je cist mozn da je kaka smet u kestlu lahk pa mas spet ke luft na uni cevi za zracen filter ker ves da mem lopute wagen ne lavfa!! <_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal me tale 5ka heca
Napisano

no bos se kaj povedu kako je zaj z vozom al lavfa al ne!!!!

am zaj kaka bez pupa lih nebi smela bit problm k je bla pred 7k km menana!!!

laghk je kaka smet al pa strom napalava za pumpo saj bos slisu ko das kontakt al ti pumpa poje al je tisina!!!

ker men je to 2x naredla pa sm dav vsakic nove kable not vlect!!

jz upam da ni kaj resnega!! :(

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6
Napisano

pozdravljena na forumu!!!

ham nimas se kaj bat ker mazda ni clio!!!!

kako tocno je pa za dieselske masinke naj pa tisti povedo ki se z njimi okol vozijo!!! :D

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema glede homologacije...
Napisano

Jebemu mast in homologacija, mi mormo kao vsega boga homologirat! <_<

Sam poglejte razne marutije in Kie prajde, ko majo zadej bele lu?i al pa neke naizi roza, pa me zanima kok je to v skladu s predpisi?! :whatever::angry:

to je original del za avto ijn to da ze sama firma homoligirat za vsa vozila na svetu tako na ne rabis ti nic po LLP ju skakat!!!!

kaj pa ce pogledas lexsusa al pa mazdo 6 mata uzadi prozornr lucke pa zaradi tega se ne rabis homo lomo it delat!!!! :P

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema glede homologacije...
Napisano

jaz se kar strinjam za Labijem kajti tudi jaz sem mev na mx-i good year f1 p animam nic slabega ze rect res da jih kar vredi pobera sam to pa zaradi tega ker je sov aftek vec posrek ko naravnost!!!!

drugace pa moje mnenje raje daj malo vec za gume in kupi nekaj kvalitetnega pa bo za nekaj casa gmah kod pa da kupis eno kitajsko robo ki jo bos preteru ze v prvem tednu in bos posledicno lahko vsak mesec kupovav druge gume!!! <_<:bravo:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.