Skoči na vsebino
Snop svetilnosti xenon-a
Napisano

meni je senzor zaribal- oz je zaribala os ki premika senzor, pal?ka pa se je premikala. Ker gre za plastiko nasajeno na ?elezo se kaj hitro zgodi da gre celotna ?katlica u ... Bo treba avto na dvigalo pa pogledat zadaj in spredaj kako je z senzorjema. Stro?ek za enega je mene pri?el 65 ?-vw zamenjal sem pa sam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet te?ave s ?estico - ne v?ge
Napisano

mogo?e ti kje na cevki zrak vle?e. To radi mehankarji spregledajo. Ena majhna luknjica ti naredi za par jurjev stro?kov ?eprav stane tista gumijasta cev samo par evrov.So meli par tednov nazaj po tv (VOX-Autodoktoren) en primer, ko toyota ni hotela v?gati. Pa so mehankarji ?e vse sorte zamenjali u?inka pa nobenega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet te?ave s ?estico - ne v?ge
Napisano

Meni se je zgodilo da je bil na releju slab kontakt.

Mi ni hotel v?gati( vw sharan tdi 110 km) pa ga porinem koj do prvega mehanika-Automeister, je pregledal vse ?ivo pa ugotovil, da je na bo?pumpi nekaj crknilo pa da bo naro?il. V avtu sem mel pa dva majhna jagenj?ka, Si zrihtam prevoz domov ampak mi ni ?ilica dala miru in sem vzel ?ravfnciger in od?ravfal armaturo s ?tevci in porukal releje. Avto je takoj zalaufal, mehanik pa iz pisarne, ?e? kaj sem naredil.

Se je pa dobro videl hladen spoj na kontaktu releja. Stro?ek 15 ?, mehankar bi mi pa generalko naredil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.