Skoči na vsebino
M6 - redni servis 40.000 km
Napisano

Mislim,da imajo 6-tke diesel od facelifta naprej DPF filter (filter sajastih delcev) in so zato tudi EURO4.

?e ima avto DFP filter je potrebno posebno olje (naj bi povzro?alo manj saj), ki je svinsko drago.

Filter klime naj bi se menjal enkrat letno, njegova funkcija je filtriranje zraka, ki vstopa v kabino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Webasto nadgradnja Mazda 6
Napisano

Jaz sem Webasto nadgradil lani novembra in sicer pri AS Avtomobili Skorn?ek d.o.o. iz Velenja (?e bo? odlo?il za njih kontaktiraj Wildcat).

Za dele in monta?o sem takrat pla?al, prera?unano v novo valuto 446,75 ?.

Stvar je zelo prakti?na, zlasti ?e pomisli?, da imam avto vedno parkiran zunaj na prostem.

Zjutraj se usedem v topel avto in ?e pomembnej?e vse ?ipe so odtaljene. :jupiii:

Skratka po mojem mnenju vredno nakupa.

?e takrat in ?e sedaj me v?asih matra, da bi dokupil ?e daljinca, samo cena (ve? kot 350 ?) je pa previsoka. ?zmeden?

In tudi danes zjutraj sem se usedel v topel avto. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nafta curlja v motor M6 dizel
Napisano

?estic s filtrom trdih delcev mislim, da razen tvoje, na na?em forumu nimamo in tako ni pravih izku?enj.

No kak?en se ?e najde.

Tudi pri moji M6 nivo olja raste namesto da bi padal. :blink: Vendar je porast veliko po?asnej?i.

Imam pa ?ele 26.000 km, tako da bom spremljal dogajanje in poro?al

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatni grelec dizel
Napisano

Kako pa je kaj z garancijo s stani Mazde?

Imam novo Mazdo6 in bom zagotovo montiral nadgradnjo grelca. Skrbi me le glede uveljavljanja 3 letne garancije (sicer naj jo pri mazdi ne bi rabil, ampak vseeno :unsure: )?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.