ITPVOJAK 0 Napisano 29. junij, 2013 Mazda 323 C! Napisano 29. junij, 2013 Ojla! Rad bi povpra?al, katero olje je najbolj primerno za mojo mazdo. Vozim mazdo 323 C 1.5 I DOHC 16V 65kW! Do sedaj sem uporabljal polsinteti?no olje 10W-40, ki sem ga kupoval na petrolu. Katero olje mi predlagate, ali je to dovolj dobro? Bolj mi je pomembna sama kvaliteta olja, kot cena. Je res, da ni priporo?ljivo uporabljati sinteti?nega olja, ?e si prej uporabljal polsintetil?no? Nekje sem prebral, da naj bi sinteti?na olja vsebovala neka ?istila, ki o?istijo oljne kanale, kar ne velja za polsinteti?na?? Bi lahko uporabljal sinteti?no olje? Kak?na je sploh razlika? Lp! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ojla!
Rad bi povpra?al, katero olje je najbolj primerno za mojo mazdo.
Vozim mazdo 323 C 1.5 I DOHC 16V 65kW!
Do sedaj sem uporabljal polsinteti?no olje 10W-40, ki sem ga kupoval na petrolu.
Katero olje mi predlagate, ali je to dovolj dobro? Bolj mi je pomembna sama kvaliteta olja, kot cena.
Je res, da ni priporo?ljivo uporabljati sinteti?nega olja, ?e si prej uporabljal polsintetil?no?
Nekje sem prebral, da naj bi sinteti?na olja vsebovala neka ?istila, ki o?istijo oljne kanale, kar ne velja za polsinteti?na??
Bi lahko uporabljal sinteti?no olje? Kak?na je sploh razlika?
Lp!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani