točno to...nekdo menja sklopko na 150.... nekdo na 500K...
tako stvar nima smisla,tud ce je 5 centov... tud akumulator star 5 let ne greš menjat, men zdržijo krepko več.. sicer pa kakor kdo želi, eni tud nov avto v plastiko oblečejo sem prebral
bila je cevka pri filtru nafte, preventivno sem zamenju oz. pregledu pol še ostale 3 zraven in jih prerezal... vse so bile kot nove nobene razpoke al karkoli ... ta ki je puščala je bla pa 1cm nadolgo znotraj natrgana ... tko da to nemorš vedt, brezveze neki menjat ce je ok, pametno je pa imet sabo en kos da loh zamenjas in pičiš dalje ker to res ni noben bav bav narest
js mam skoz metr te cevi v prtljazniku, se mi je ze naredl isto... smrdel mi je mal po nafti, js kr pelu domu k pač ne veš... za mano pa nakonc pred bajto že ozka crtica ... huh
isto je bla nasred napokana cevka in je pršalo na drobno ven... po 20km je bil fajn masten motor ... jeba
ne se pustit imet za norca... tile licarji so vecinoma res nateguni... znajo fajn računat... pa en kurc narest... pa itak zavarovalnice nategvat oz mutit...
en je tu na forumu zadnjič kazal da je kupil neko trobento al kako se reče..neki na kompresor priklopiš da piha in dviga umazanijo in pol sesaš pa neki... in takrat sm mal začel gledat kaj se dobi in za kolk denarja ... pa kolk so rableni sesalci na bolhi itd in sm ugotovu da je karcher čisto nov zelo pohvaljen in ga potem kupil... 250E je bil
meni se ne zdi drag ker bom parkrat na leto 3 avte posesal in preproge v bajti... pa še kje bo prav prišel....
zgleda samo zbruseno po sredini... ni nova obroba ker je še barva gor na obrobi spodaj.... tole bojo samo pokital pa pihnl ocitno, rekl pa da so dol žagal ?
to da ne pokaže napak , avto pa crkuje se je dogajalo tudi pri meni na m3 2005 dizel... skoz je blo neki..pa cukal, pa ugasnu na ac brez opozorila.. pa si pršu po službi na parking, hotu užgat ..in se ni zgodilo nič... počaku 10 min, še parkat probu in vžgal z težavo.. potem pa spet cel mesec vse ok... in nato znova težave... pač živčn zlom dobiš s takim avtom k neveš kdaj in kje bo krepal.....
lahko da je samo kaka malenkost, lahko primer bolj za štromarje... pelji še kam drugam,kaki privat majstr... servisi so 99% u pizdi.... da na tester,nič ne pokaže, ja nevem in adijo.. boli jih k.
drgač spet nevem kaj te je zapekl, a povem kar si mislim ... torej, ce so spremenil to zadevo in prej ni izklapljal ..pol to pac ni isto ... a sm kj druzga napisu
slikca bo ostala, odšla bo sam če me zbrišete, nvm kaj cakate 😍
bini nic ne bo z mazdo... cx3 je res majhen in samo napihnjen... bw , cx 30 je pa nova 22K in ima mlincek 120 konjev ki ima lahko tezave...se še ne ve + da ne dobiš niti ogrevanih sedezev, ročna klima.. modra armatura fuj,... ugl,, ne se šalit, to ni vredno 15K ... bo kr še wc pr bajt brezskrbi....
eh 20 jurjev... js mam 200 na mojem in 70K odkar je v moji lasti sm menu samo olje, glavni servis in komplet zavore, pa se to ni blo mus mus... ostalo cisto nic bp
imel doma m3 2005 a razocaran, sicer je dosegla 290K a z veliko sivih las....pustimo to
m3 mi ni zanimiva ker je premali avto, natleh ... takih je kolikor hočeš...naslednji mam željo da bo mal vecji in visji... izbira tujaj je bl tko tko... opl kia reno citroen ... ne hvala ... mazda mogoce ce bi meu res garancijo da so bencinci ok in da bi se mi res dobr pelu avto, nism še probu sploh..
to da se popravi ni problem, sam ce je skoz nekaj pol te mine vse skup in je pošteno da veš pred nakupom kaj te caka.... smo si razlicni, mene zelo moti da bi mogu krnaprej neke vpkolice delat in ke vozit.. . nimam ne casa ne zivcev , sploh pa ce je zadeva nova in stane prek 24 jurjev... bi mogl bit vse ok...
kaj pa cx3 2017... 120ks bencin... so te avti ok? al je tud skoz kj... glede na leta bi se ze kaj moralo pokazat
kdo vam bo pa pol povedu kar je res? zalim ne,grozim ne, mislim pa da forum ni samo za to da hvalite ...treba tud kj realno pokritizerat oz povedat da se ve kaj in kako...
vi ste bolj te sorte pomoje da če bi vam turbo stran padu bi zrihtal in bili tiho,oz bi rekli da to ni nic, sej se vse zrihta, nihce ni umrl... no js bi povedu, reku naglas da sm razocaran,kolk me je koštalo itd... ne pa neki vernik....
izbrisa iz foruma se pa lih tok bojim kt te koronce... a bojo volitve in glasovanja kdaj bom letu
predn letim me loh date tud na crno listo, js mam alex ze en let .... tko vm bo lazje
15 jurjev je reku : D dokler avto nima vsaj 150.000 se nima kj zvit in crknt... razn ce je kak punto za 8jurjev nov....tistmu bi se oprostil mogoce kako malenkost
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
točno to...nekdo menja sklopko na 150.... nekdo na 500K...
tako stvar nima smisla,tud ce je 5 centov... tud akumulator star 5 let ne greš menjat, men zdržijo krepko več.. sicer pa kakor kdo želi, eni tud nov avto v plastiko oblečejo sem prebral
Povezava za deljenje
Deli na druge strani