vpra?anje, ?e ti bo tudi generalka kaj dosti pomagala, preizku?eno na mazdah.da ti zjutraj na mrzlo pokadi, je znak, da bo ?edalje slab?e in bo? pri?el do to?ke, ko bo? gledal, kje bo? avto mrzel v?gal, da ne bo? smradil in kadiltistih 15 sekund.
in ko bo zunaj ?e minus bo to bolj o?itno.
moj nasvet je, da zamenja? motor in se ne loti? generalke, ?e pa bo? delal generalko, me prav zanima in presene?en bom, ?e bo? rekel, da si zadovoljen.
Pregret material je pa? rak za motor
zamenjaj motor, najceneje in najbolj?e kar lahko stori?.
iz prve roke, za?ne? pri sve?ah, samo preveri jih, nadaljuje? pri kablih, hkrati lahko vseeno preveri? polno tistih malih cev?ic okrog sesalnega kolaktorja predvsem pa gumi cev-rebrasto med zra?nim filtrom in sesalnim kolektorjem,naslednja faza bi bila luft meser in nazadnje najdra?ja varianta, to je fertajler elektronika, karkoli od tega bo? potreboval imam rabljeno na zalogi,?elim pa ti da odkrije? ?immanj?o napako.lp, daniel
?e pa ti bo avto kar naenkrat crknil oz. ne bo ve? zalaufal,samo verglal v prazno, potem je sto posto elektronika v fertajlerju.
pod NAJDI.SI vtipkaj HERKULES in potem odpri stran z avtodeli,odpri KLIME, odpri KONDENZATORJI in najdi odmazde Premacy, cena kopije vendar novega je 130 eur.ceneje ni ?ans....
hvala za odgovor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mislim, da te ho?e ?erbinek nategnit.pojdi ?e na kak drug poobla??en servis, pa jim ni? ne povej, pa da VIDIMO, kaj bodo rekli oni.?e enkrat,prepri?an sem, da te ?eli ?. nategnit.
kupil sem 323f ba za dele, le da ima avto zadaj lu?i in blendo pobarvano z neko ?rno barvo,zatemnjeno.sedaj pa spra?ujem, s ?im bi lahko to odstranil, da ne bi po?kodoval pvc,da ne bi zmatiralo ali kaj podobnega.za odgovor se vsem zahvaljujem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vpra?anje, ?e ti bo tudi generalka kaj dosti pomagala, preizku?eno na mazdah.da ti zjutraj na mrzlo pokadi, je znak, da bo ?edalje slab?e in bo? pri?el do to?ke, ko bo? gledal, kje bo? avto mrzel v?gal, da ne bo? smradil in kadiltistih 15 sekund.
in ko bo zunaj ?e minus bo to bolj o?itno.
moj nasvet je, da zamenja? motor in se ne loti? generalke, ?e pa bo? delal generalko, me prav zanima in presene?en bom, ?e bo? rekel, da si zadovoljen.
Pregret material je pa? rak za motor
zamenjaj motor, najceneje in najbolj?e kar lahko stori?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani