Skoči na vsebino
Mazda neuradni servis - kam ?
Napisano

In koliko so cene pri njemu, tako za primerjavo glede na uradni servis ?

Pa ?e nekaj, koliko pride menjava nekih bakrenih podlo?k na motorju. To me je nazadnje presenetil na uradnem da bo treba naredit, kao je treba to na vseh dizlih in da je 150? na ?obo ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda neuradni servis - kam ?
Napisano

Dosedaj se je Mazdo vozilo na uradni servis k Mo?niku ampak ker so ra?uni tako, da se pla?uje z suhim zlatom sedaj i??em alternativo, ker pa? avto ni ve? ravno nov.

Gre za Mazdo 6 2.2dizel, nikoli ni bilo okvare ali te?ave z avtom. Vedno je ?lo samo za redne servise in po spominu je bilo vedno okoli 400?.
Pred kratkim sem imel prvo izredno okvaro in sicer prednji kolesni le?aj za katerega so hoteli okoli 140? + DDV + delo oz. druga?e re?eno 250? bi me pri?lo, ?e mi nebi potem to pomenjal lokalni mehanik za drobi? tako reko?.

Sli?al sem ?e za servis Avto Pelko v Medvodah, ki naj bi bil super vendar mi je to precej s poti tako, da i??em ?e kako alternativo, najraje v Kranju ali bli?nji okolici.
Baje naj bi v Predosljah oz. Britofu ?e nekdo ?ramfal Mazde in da je druga?e zaposlen tudi na uradnem servisu tako, da ima znanje in dostop do testerja za reset ra?unalnika ko je servis narjen.

Hvala za vse predloge.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gumb za odpiranje prtlja?nika ne deluje
Napisano

?ivjo,

iznenada je prenehal delovati gumb na prtlja?nih vratih za odpiranje prtlja?nika. Zanima me kako sedaj odpreti prtlja?nik, dokler ne peljem avta na servis ?

Na klju?u povsem spodnji gumb zgleda kot da naj bi odpiral prtlja?nik vendar se ob pritisku nanj ni nikoli ni? zgodilo. Kaj je sploh fora tega gumba oz. kaj bi se moralo zgoditi ?

LP Primo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.