Kak?no je pa va?e mnenje, kaj je bolje? Obnova ali odstranitev DPF filtra?
Vpra?al, sem Strajnarja v Se?ani (www.strajnar.si) je rekel, da je ?i??enje okoli 300?, ?e ti pa da nov vlo?ek, kateri spusti 20%trdih delcev pa je cena okoli 500?. Rekel, je, da to zdaj vgrajujejo predvsem v dizle, kateri delajo malo kilometrov na dan in da baje potem ni ve? problem. Ne da delam reklamo, samo povem, kaj mi je mo?akar povedal.
?e tvega?, lahko kaj zgubi?. ?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil. Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?! (Robert Goizneta)
Meni so se v?eraj na avtocesti pri?gali dve lu?ki in sicer dpf je za?ela utripati in isto?asno se je pri?gala lu?ka motorja. Avto je izgubil mo?. Ustavil sem in po?akal, nato v?gal in en ?as je blo v redu potem se mi je pa dpf spet v?gala in utripala. Nato sem ?e enkrat ustavil in ugasnil avto, ter po?akal. Po v?igu se lu?ka dpf ni v?gala, lu?ka motorja pa je svetila. po pribli?no 50 km sem se ustavil, ugasnil in ?e enkrat pri?gal in tudi lu?ka motorja je ugasnila.Danes sem priklopil na ra?unalnik skeniral s Forscan in izpisalo mi je kodo P242F - Diesel Particulate Filter Restriction - Ash Accumulation. Kaj naj storim?
Hvala za odogovore.
?e tvega?, lahko kaj zgubi?. ?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil. Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?! (Robert Goizneta)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lu?ka motorja sveti in DPF je utripala do prvega ustavljanja. Potem pa samo lu?ka motorja sveti.
?e tvega?, lahko kaj zgubi?.
?e ne tvega?, bo? gotovo nekaj izgubil.
Najve? pa tvega?, ?e ni? ne stori?!
(Robert Goizneta)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani