?e nekaj ?asa se mi dogaja, da zjutraj ko jo pri?ge? ne laufa gladko. Se pravi samo ko jo pri?ge?, brez gasa. Pol ko spelje? prva, druga, vmes mal cukne pol pa pride k sebi in je tako kot mora bit.
Ni nevem kak?en problem, ampak vseeno, mogo?e pa bo problem
Moja izku?nja, takoj bi jo vzel sam leta 2006 ?e ni blo tega, seveda za dizla, tolk k je bil ta avto na servisu ni bil ?e noben moj. Vsak del je pa itak 250?+ naprej.
Moje informacije so tudi take da se v?asih, komu pa? za?ne ma?iti ali pa zama?i oljna cev, po kateri se dovaja olje pod pritiskom na le?aj turbine, in ker je olja premalo - ga ni pa? ribne le?aj in potem se za?ne veselica.
Zgodi pa se to ?e je bilo cedilo malo pozno o?i??eno ali pa podlo?ke prepozno zamenjane ali pa celo da je bila narejena samo ena stvar od tega.
To je res ena od smiselnih vzrokov, sam zato pa vozmo na original servis, da te na to opoorijo in to predhodno s?istijo. Turbina res ne crkne ?ez no?, razen ?e je brez olja, ?e pa je mal po mal brez olja potem potem pa bum.
Kot sem rekel, servis na 20kkm, olje originalno, nikoli pritiskal mrzle ma?ine ker imam kar nekaj kilometrov do glavne ceste in ni potrebe da forsiram ma?ino, ko se vra?am domov velja enako, kajti ?ez lastno naselje itak da ne forseram se pravi 5 minut penzionisti?ne vo?nje. Do slu?be imam cca 37km z obvoznico skupaj.
Jaz v tem ne vidim problema, ker tudi nimam nobenih te?av z DPF filtrom in vzdigovanjem nivoja olja - ta nikoli ne pride ?ez polovico vrednosti med MAX in X.
Ubistvu res ne vidim nekega smiselnega razloga zakaj bi mi ?la turbina. Pa? gre, se zgodi ali kako ?e pravijo nekateri.
Da ne bo pomote kot vidim, servisiran na original servisu v Ljubljani in ne Pod kozolcem
(Tudi pod kozolcem je lahko OK, ?e dela pravi mojster in ne mojster za vse - moje mnenje)
Naenkrat je samo naredilo puf, kot da je po?ila cev in gre ven pritisk. Prej nobenih simptomov, skoz normalen zvok. Pri 140.000 spucano sito in menjane podlo?ke ?ob, se pravo avto OK. Nisem pa prvi s tovrstno okvaro, se dogaja.
Za cene sem ?e dal povpra?evanje na par koncev v SLO (povem kasneje), poslal sem tudi na www.turbolader.net, da vidim kaj pravijo, samo rad vidim kak?ne reference, ker no?em kak?ne korejske ali pa romunske turbine. Bom videl cene pol pa naprej ?e se odlo?im za njih.
Kolega pravi, da je enemu v Mazda 6 vgradu turbino, ta jo je dobil nekje v Celju za 400?, ampak nima telefona od te stranke.
?e je ?e kdo kaj pametnega in dobrga zvrtu glede turbin z besedo na dan.
Pri meni pa se na M5 l.2006 dogaja da se v?asih zjutraj pri?ge, ve?krat pa ne pri?ge webasta.(Temperatura stalno pod 0) ?ez dan se velikokrat pojavi tudi mo?an plav dim z webasta. Tudi kadar dela ne deluje kot je v?asih, ko si sli?al konstantno ?vi?ganje, ampak kar sunkovito menja vrtljaje-?vi?ganje. Se mi zdi kot da mogo?e ne dela pumpa za dovod nafte in pol ne vle?e dobr.
Baje pri Beji servisu na testerju vidijo kateri del je zani? na webastu, se pa bojim da bi kar vse povprek zamenjali, kot mi je povedal kolega, ki je ?e ve?krat tja nesel webaste od drugih znamk, potem ti pa samo re?ejo, sedaj pa deluje. Seveda deluje ?e pa zamenja? vse segmente, to je najenostavneje za njih.
To zgodbe vse ?e nekako razumem. Meni se nivo vzdigne tja do 3/4 vrednosi pol je pa servis na 20k km.
Imam pa Vpra?anje na katerega mi nih?e ne zna odgovoriti, tudi na servisu ne.
Kaj ?e avto za?ne kurit olje in ti tega seveda ne vidi? saj se ti tako ali tako vzdiguje nivo zaradi DPF-a. Dokler ima avto recimo 100k km je OK, kaj pa bo pri 200k km?
Jap,sej olje Dextelia ,katero predpisuje Mazda,spada tudi med ta olja-dra?ja.
Med zlo draga ja. Kaj pa ho?emo ?e pa ne sme vsebovati pepela in ne vem kaj ?e vse zaradi DPF-a.
Kakor si napisal, da si moral dolivati olje med Rimom in Minhnom, pri M5 je ravno obratno, nivo se ti vzdiguje s kilometri (zaradi ?i??enja filtra trdih delcev, ker nekaj nafte vstane v olju), pol pa vedi kdaj zares ima? premalo olja. Verjetno takrat, ko se motor vstavi.
Fantje in dekleta se mi zdi, da vedno iste zgodbe okol olja. Lohk bi ?e vedel da ni re?eno najdra?je olje je najbolj?e. Kolk vam ga pa kur je pa res odvisno od viskoznosti pa kako voste in koliko voste od menjave do menjave. Drga? pa se mi zdi da je najbolje olivat v ma?ino tiste standarde kakr?ne predpisuje tovarna. ?e vedno se je spla?alo. Z leti se ti spreminjajo, kar pomeni ?e nekomu nekaj ustreza ne pomeni da bo tudi vam ?e nimate enak motor.
Hotu sem povedat, da nekateri pol kupijo ful drago olje, ki je za neke super ?portne motorje, ki se vrtijo ?e enkrat hitreje kot njihov in mislijo kaj so s tem pridobil ne izra?unajo pa stro?ka koliko ve?ji je in kaj bi s to razliko tudi lahko pridobili.
Sem mel tega od STp-ja in nisem opazil, da bi bilo kaj boljse (ali slabse)
Pred tem sem mel Meta Bond (ne vem, ce sem prav napisal, prodaja nas Sirius) in tudi ni blo nobenega ucinka...
Ne vem kaj bi bilo bolj?e, ?e mi lahko to kdo razlo?i, pa kolk imate km, da ?e v tako nove avte tla?ite aditive. Sicer pa, kaj pravi na to Mazda, na koliko km bi bilo zdravo kaj vsuti notri, glede na to, da ne to?imo ve? kurilca ampak nafto, ki ima ?e dodane dolo?ene aditive.
Kolikor jez razumam je razlika med ra?unalnikom in dejansko porabo ?
To?no tako in to za cca 1 liter.
Zadnji? sem pa na servisu v Cosmosu vpra?al, kako ve? kdaj ti ta avto v resnici "kuri" olje, ?e pa se nivo vedno po?asi vi?a, oziroma bolj ko si pred servisom na vsakih 20k km vi?ji je nivo. Odgovora nisem dobil - vse tiho je bilo. To sem pa zato vpra?al, ker je nekdo rekel, da ga je moral malo doliti
Zdaj ima avto cca 56k km, ne vem kako bo recimo pri 250k km. Verjetno ne bo vredu ?e bo prevelik % nafte v olju.
Moja Mazda 5 bo tud po?as stara 1,5 leta, ima 55000km pa zaenkrat vse OK.
Edino kar me mal mot je poraba, pot 7litrov nikol ne gre, druga stvar pa je, da mi ni jasno kako ne morjo zrihtat povpre?ne porabe. Ta se pri men giblje me 6 in 6,4 litra. Jah, ko bomo prodajal bo pa lepo zgledal. Verjetno je to zato tko narejen. Japonske logike ne mor? nikol zastopt.
Mimogrede: moja poraba zadnjih 5 tanjkanj je pod 7 litrov (6.8, 6,7,......).
Trenutno prevo?enih je 12 tiso?.
Tale stavek je zelo lep. Men nikol ne pride pod 8l, sicer pa nevem kako vozi? na koliko obratov in kak?ne relacije. Ga vozim tja do 3000 obratov, pa avtocesta pa vedno cca 8l.
SEVEDA govorimo o ro?no izra?unani porabi, ker poraba ki jo ka?e ra?unalnik res ka?e dobrih 6l, se pravi cca 2l premal.
Do sedaj so mi ?e vsi avtomobili kazali to?no porabo razen Mazde 5, kjer bi bilo res bolje da to porabo eliminirajo, ker ima tolk tolerance.
Moje mnenje je potobno. ni problema o tuningu, problem je s tem filtrom kasneje. Moje mi?lenje. Poglej kak?ne WV, Audi, ?koda kako imajo ?rn odbija? ker jim tako saji. Pri nas se bo vse to nekje vsatvilo. Pri Mazdi 5 sploh ?e nisem videl dima, sicer pa tud motor ni navit. Drga? pa moram prznat da filter delcev res deluje (na otip), saj je ?e auspuh na izhodu rjav in ne ?rn, pa ?e ?e s prstom potegne? sploh nima? ?rnga. Magijalno.
Drga? pa ?e misl to zajebavat, sm jaz tud za to da od?agamo, ?e se bo ostalo dal prilagodit.
Da vle?e Mazda 5 samo med 2000 in 3000 obrati se mi ?e ne zdi tako hudo saj naj bi imela ?e pri 1500 300Nm navora pri 2000 obrati pa 310Nm kar je 100%. To pomeni oziroma ?e jo ?ge? do 4000 obratov samo isto vle?e. To sem se apsolutno moral navadit pri prehitevanju saj mora? razumet da jo to to in ni? ve?.Sem vozi 1.9 TDI(rde? I) audi in je enako samo, da je ta stalni sunek manj?i. Enako se mi je zdelo pri Peugeotu. Skratka to je diesel. Glede na to, da sem prej vozil 1.8GTI, je to velka razlika, saj je ta vlekel do 6500 oziroma pri 7200 je bila blokada. Noro. Pogre?am. Je pa razlika v porabi. Tam je bila 10l tu pa je nekaj nad 7l in s to razliko, da se z Mazdo tudi peljem 180km/h kar pa je tudii lepo.
Velika ?alost pa je ta, ?e ti na servisu re?ejo, da mora vozit med 2500 in 3500 vrtljaji. Zakaj torej sploh diesel, saj se tu poraba mo?no pove?a drasti?nega u?inka v brzini pa ni.
Zaenkrat vozim normalno z niskimi vrtljai (po mestu in okolici, na avtocesti pa cca med 2500 i 3500), saj se mi do sedaj ?e ni pri?gala ?ude?na lu? DPF.
Do sedaj sem zadovolje, me pa mo?no zanima kaj bo s tem filtrom. Upam, da bo ?e naprej OK, ?e ne ga pa od?agam ven po garanciji ?e to deluje normalno kot je nekdo ?e omenil. Vseeno bom ekolo?ko ?istej?i kot Golf 1 ali 2 ter razni Tami?i ko se skoraj zadu?i?, ?e vozi? za njim.
tole je bil pa res kri?ev pot(Prebral cel topic). Upam, da je sedaj vse OK.
Imam tudi Mazdo 5(110). Naredil 17k km. Zaenkrat vse OK. Sem jo zadni? stisnu 205km/h tko da upam, da je filter ?ist. Sicer sem sedaj ko imam diesel nehal tankat na Petrolu. Tankam Agip. Sem nekaj bral tu na forumu, da ta novi diesel na Petrolu ni ravno to za kar ga imajo.(To ?e sedaj to?no ne vem, bo treba kak?ne resne ?tudije prebrat).
Sedaj res razmi?ljam, kateri servis bi bil najbolj primeren. Upam, da so se tu na Cosmosu kaj nau?ili. Kot sem sli?al naj bi bili oni nekje najve?ji "znanstveniki."
Kot ste napisali vam poraba ka?e liter ve? kot dejansko. Meni tudi. Kot mi je znano to na servisu z lahkoto nastavjo.
Na za?etku bol je nekdo spra?eval kdaj greje grelec za vodo motorja. Greje skoz dokler je nima 75 stopinj. Pozimi in poleti. Sam mislim da ma eno logiko, ker sedaj ko je mraz prav sli?i? kako dela gorilc in piska ko ugasne? avto. Tega prej nisem opazil ko ni bilo tako mraz. In ?e avto ugasne? preden se ugasne grelec, mislim da deluje ?e neka cirkulacija vode. Saj tako se mi je zdelo ko sem bulil pod pokrov. Bo treba strokovno osebo vpra?at.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e nekaj ?asa se mi dogaja, da zjutraj ko jo pri?ge? ne laufa gladko. Se pravi samo ko jo pri?ge?, brez gasa. Pol ko spelje? prva, druga, vmes mal cukne pol pa pride k sebi in je tako kot mora bit.
Ni nevem kak?en problem, ampak vseeno, mogo?e pa bo problem
Povezava za deljenje
Deli na druge strani