Skoči na vsebino
PRERJAVENJE MAZDA BT 50
Napisano

Ja, ja, Boss in Symon govorim o Prerjavenju, meni je desni zadnji kolotek prerjavel pri 5 letih starosti vozila sedaj pri 8 pa se ponovno napenja, tako da je mogo?e samo dvoje ali gre za izrazito slabo plo?evino ali pa izredno ?lamparijo na poobla??encu. Na ?elost mi je to ubilo veselje do mazde.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PRERJAVENJE MAZDA BT 50
Napisano

Na ?alost res, ena ve?jih hib, ne pa edina, je pri mazdah prav rja. ?e ti ni preve? prirasla k srcu (mislim avto) ga ?imprej prodaj. Kljub svojim te?avam je namre? Nemec ?e vedno zakon glede rje. Tudi sam imam te?eve z rjo sicer gre za M6 nekoliko starej?o pa mi rjavi kljub na poobla??enem servisu odpravljenim te?avam glede rje, ki se je z leti ponovno pojavila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zategovalnik
Napisano

Da malo popravim v avtu sem bil sam, na sovoznikovem sede?u ni blo nobenga sede? prazen-neobremenjen. Ni pa ni? piskalo, le lu?ka v armaturki je urtipala. Sem dons malo pod sprednje sede?e pogledal pa sta spodaj dva konektor?ka (bel in rumen), pa me zanima kaj ?e bi ju malo z Wd-jem na?pri?al ali ima to kak?no zvezo s tem. ???.

Yavarye X6V6 se mi zdi oz. imam ob?utek, da ti kar nekaj ve? o mazdurinah pa me zanima tvoje mnenje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zategovalnik
Napisano

rde?a, silhueta voznika pripetega s var. pasom pred njim pa kao aribag oz.rde?a pika, v navodilih za uporabo pi?e"Opozorilna lu?ka zategovalnikov varnostnih pasov sprednih sede?ev".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zategovalnik
Napisano

Po slu?bi se lepo ponzionisti?no peljem po AC domov, ko se kar na enkrat pri?ge opozorilna lu?ka za zategovalnik ravnostnih pasov. Lu?ka utripa, zapeljem na BS ugasnem motor, ponovno ?tartam in uredu. Ali kdo ve kaj bi to lahko bilo. :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis mazde 6
Napisano

Dobr so te. sramezljiv

Ja za disel ?e razumem, mene pa konkretno zanima za M6 za model M6 18i TE l. 02, kaj se vse menja pri velikem servisu, bojda imajo ti motorji verigo ???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis mazde 6
Napisano

Da ne odpiram nove teme. Ali je kdo ?e delal veliki servis na M6, 1,8 i TE, 2002 in ?e je koliko to znese cenovno. Baje da je za te modele nekoliko cenej?i veliki servis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avta
Napisano

To?no tako, pri obligacijah gre za pravna razmerja na podlagi katerega je ena stranka upravi?ena zahtevati od druge izplnitev dolog?ene ali dogovorjene npr. dajatve, obveznosti, stritve ipd.Obligacijska razmerja torej niso vezana zgolj in samo na nepremi?nice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avta
Napisano

Opa, a so tudi pravniki med nami. Sicer pa se moj skromni komentar. Glede are je vsaj po obi?aju tako kot pravi gospodi?na ??. V zvezi ohranjenosti vozila pa le par besed. Sem lastnik enakega vozila sicer ne z usnjem vendar pa letnik je isti. Kupu sem ga od enega gospoda v NM kupljen pa je bil v Makomi (vsaj zdi se mi da se tko re?e), bil pa je res ohranjen v piko, razen seveda rak rane 6-tk zadnje obrobe. ker ga tudi sam kar zgledno vzdr?ujem bom pripel par fotk pa se bo vidla razlika. Sicer ne trdim da bi vsi morali zgledat tako, pa vendar ?est let star avto res ne bi smel (moje razmi?ljanje) zgladat tako zapu??en, seveda pa izjeme potzrjujejo pravilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servisi na gorenjskem
Napisano

Odkrito povedano ne bom trdu, da so pri Mo?niku zani?, vendar pa moja izku?nja (samo ena), ker potem nisem ve? vozu k njim je slaba. Pri menjavi ?arnice za osvetljevanje cd-ja so mi verjetno pomotoma sklopil vso ostalo razsvetljavo na konzoli, ko pa sem jih ?ez dan na to opozoril so se delali francoze kot da se jim to ne more zgodit tko, da je na koncu kazal kot da sem sam nekaj ?aral, dokler jim nisem mal zagrozil se sploh niso hotl zgovarjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.