Skoči na vsebino
Mazda 6 III USB problem
Napisano

Mimogrede... a je kdo pogruntal v kak?nem formatu lahko naredi? playliste, da jih predvajalnik potem najde? 

Ker ?e mam na klju?ku tiso? komadov in mi zapa?e, da bi poslu?al neko playlisto in ne kar vse po abecedi... kako to naredim? Ker folderjev o?itno ne podpira... :(

LP U

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Kaj torej pravite, da se ?e ne spla?a te?it za menjavo BT modula? Naj ?e mal po?akam? Sam res groza, da tega ne morejo zrihtat no... :( Kako pa kaj dela povezava s telefonom na novem BT vmesniku? SMSe se da downloadat al ne? Men na originalnem ne dela... (iPhone).

LP Uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano
  je Jest napisal:

Zakaj neuporaben? Imam iOS 7 ze od prve beta verzije na iPhonu, pa deluje BP...

Meni po nadgradnji ne predvaja ve? glasbe iz telefona... ?e preko telefona vklopim predvajanje glasbe dela... preko predvajalnika v avtu pa ne morem ve? kontrolirati predvajanja... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

No... ?e je prej vsaj pribli?no delovalo predvajanje MP3 preko BT povezave z iPhonom... ko tega nadgradite na iOS 7... potem pa ne dela ni? ve?, tako da je razen za poslu?anje radijskih postaj, tale medijski predvajalnik v novi ?estici prakti?no neuporaben... :angry2:

Sem kar malo razo?aran... in to iz de?ele digitalnih gadgetov... pa?e v kategorijo "fail".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 III USB problem
Napisano

Sam ?is res no! Nemogo?e, da bi naredli tako spodrsljaj. To zmore vsak 10 eur vreden MP3 player... A je kdo povpra?al pri uradnem zastopmiku glede tega? Morem re?t, da na avtu za 30k res ne bi pri?akoval tak?nega spodrsljaja...

Lp U

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.