?e moja pohvala. Korekten in nadvse profesionalen odnos, azurni odgovori na mail-e, kljub stevilnim vprasanjem. Osebno mi je sestavil ze cca 4-5 polic. Toplo priporocam. Se zdravstveno zavarovanje mam preko njega sklenjeno.
Mas filter seveda, je pa zadeva pod avtomobilom. Vsake tolko je fino menat, ker se zabase z raznimi usedlinami, kar obcutis kot cukanje pri recimo pospesevanju.
Vsaj tako, naj bi blo. Ce je pa kaj drugace, pa bodo fantje popravili.
dva mazda?a sva na sredini prodaje in prepisa avtomobila pa se nama malce komplicirajo stvari, ker sva vsak na svojem koncu slovenije.
Zanima me kako speljati nasledji postopek po "novem" zakonu. Kaj potrebujeva in kje lahko to izvedeva. Avto je v mariboru. (jaz sem kupec (iz gorenjske), kolega je prodajalec( maribor) ). sam imam nase registrirano vozilo do 26.5. To vozilo bom prodal oziroma odjavil iz prometa. Tablice na vozilu so ?e stare brez EU oznake tako, da jih bom deponiral.
Kar bi rad dosegel je, da ko kupim nov avtomobil, da sklenem zavarovanje pri na?em agentu (ljubljana) (ker imamo -20% ?lani kluba). Na avto bi rad dal nove tablice, ker se ne bi rad vozil z MB tablicami po gorenjski. Kako to dose?em v praksi? Preden avto prijavim nase moram skleniti zavarovanje pri agentu, za to potrebujem prometno avtomobila, v prometni so navedene njegove MB tablice. Sepravi bi potreboval ?e pred tem nove registrske, preden se sklene zavarovanje? Se to preve? komplicira? Ali naj enostavno vzamem njegove in se zapeljem do svoje upravne enote, MB tablice deponiram in vzamem nove? ?e je to sploh mo?no? Samo to potegne verjetno stro?ke dodatne za sabo (nova prometna, sprememba na zavarovalni polici?)
Prebral sem, da se cestnina ve? ne sme prena?ati na kupca? Avto je registriran in TP je do konca septembra, sepravi dopla?am samo do takrat pa potem septembra vzamem celoletno zavarovanje ko mi prete?e TP ali je potrebno takoj zavarovati celoletno (kako je s TP v tem primeru do kdaj velja?)
No evo pa imate "malce" zakomplicirano situacijo upam, da jo kateri zna preprosto re?iti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Senzor odmi?ne gredi 95%
When in doubt, duck it!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani