Skoči na vsebino
Servo - ?uden zvok
Napisano

M 6 - stara dobre tri mesece.

Kadar se na mestu (ali pa pri po?asni vo?nji) zasu?e vloan v skrajno lego (levo ali desno), se ?uje iz podvozja ru?enje, pospremljeno s tresljaji na volanu.

Normalen pojav?

Va?e izku?nje?

Namre?, pri dosti avtomobilih sem to ?e opazil (npr. Xsara Picasso, Mazda 3....), mi je pa eden od serviserjev (ne Mazd) rekel da je to hiba nekaterih novih avtomobilov. Torej po principu pri enem je pri drugem ni.

Ker ?e se to ne pojavlja vsem vam na M6 potem bo moja kmalu v garancijskem popravilu na servisu.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Hej, ne boste verjeli - pred petimi minutami sem se prijavil, da bi vpra?al zaradi istega problema, torej tega ?udnega zvoka.

ampak POZOR!!! Meni se to dogaja na Mazdi6 120 TE, kupljenimi pred mesecem dni! Simptomi so identi?ni - torej zvok se sli?i samo pri pri?ganem motorju in predvsem pri nizkih obratih, predno ga preglasi hrup motorja. Sli?en je npr. pri 40-60 km/h v tretji, ?etri prestavi. Gre pa za tak?en bolj kovinski zvok. V prostem teku oz. pri pritiskanju na gas na mestu, se zvok ne sli?i - zvok se sli?i samo ko se avto pelje - vendar pa samo na odziv pritiska na pedal gasa.

Avto sem takoj odpeljal na poobla??en servis - odgovor: v roku dveh tednov kolikor je bil avto pri njih, niso z raznimi poslu?anji na?li ni?esar. Pripeljali so strokovnjaka iz Avstrije, ki prav tako ni imel pojma - po dveh tednih so ZAMENJALI CELOTEN MOTOR (pazi: avto je bil star komaj 2 tedna).

Avto sem prevzel v soboto - IN JUTRI KLI?EM NA SERVIS, KER JE ZVOK ?E VEDNO PRISOTEN. TOrej, nima veze z motorjem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.