Ali se lahko te napake pojavijo zaradi zamenjave akumulatorja?
Za branje napak sem uporabil "?ing?ong" OBD2 dongle in program Forscan.
te kode ki imajo u pred stevilko so kode komunikacijskih okvar. pojavijo se ko moduli ne morejo komunicirati med sabo po can bus povezavi.HEC je kratica za instrumentno plo??o, preko katere poteka veliko can povezav, tak da lahko da je tu kaki problem.
Torej na moji Mazdi 5 (l.2005) mi je vtrgalo vzmet (zadnjo desno)...zakaj :ne vem: ...ve mogo?e kdo za ka?no rabljeno (in ceno) in ?e eno vpra?anje je potrebno menjat obe ali samo eno?
ja najdu sem, in sicer neki je narobe z plo??o od varovalk pri sovozniku, oziroma (najve?jemu) konektorju ki je priklopljen nanjo
to se ve?krat zgodi na mazdi 3 in focusu. problem je gem modulu ki je vgrajen v ?katlo varovalk. zadeva se pri?iga ?e malo potrka? po njem, tak da dvomim da je samo konektor. bo kar treba menjat celo zadevo. al pa dat komu ki upa to vzet narazen. ni pa poceni ( 1900 eur nova)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
bencinc, dizel?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani