V soboto se mi je pri voznji po avtocesti 130-150km/h zgodilo da je avto nekako zatrokiral mocno zakadil iz avspuha in 2x nabil na obrate..zdaj pa kot da nima vec moci,tudi v proatem teku in obcutno kadi iz avspuha...mehaniki so mi rekli naj takoj ugasnem avto ker naj bi bila turbina fu?...drugi je turbino pregledal in povedal da je ok in da ima samo malo lufta ter da on sumi na injektorje....kaj je zdaj po vase na stvari....signalne lucke pa so zagorele od dsc in engine ter gorijo....hvala za vasa mnenja
Pozdravljeni. Pred par dnevi je moja mazda zacela neki nagajat. Ko odklenem avto na centralno mi odklene vse amak se nekaj casa dela kot da odklepa odklepa odklepa...pa spodaj levo pod volanom je konstantno slisati kot neke klike...ko pa avto zaklenem mi obcasno ne zaklene voznikovih vrat...prosim za pomo?. Hvala vam klapa!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni
V soboto se mi je pri voznji po avtocesti 130-150km/h zgodilo da je avto nekako zatrokiral mocno zakadil iz avspuha in 2x nabil na obrate..zdaj pa kot da nima vec moci,tudi v proatem teku in obcutno kadi iz avspuha...mehaniki so mi rekli naj takoj ugasnem avto ker naj bi bila turbina fu?...drugi je turbino pregledal in povedal da je ok in da ima samo malo lufta ter da on sumi na injektorje....kaj je zdaj po vase na stvari....signalne lucke pa so zagorele od dsc in engine ter gorijo....hvala za vasa mnenja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani