Aja a pozna gdo kakega majstra v okolici cela,ko sm meu zadne cajte probleme z parkingom-za vlko noc mi sosed rukne spredni blatnik,par dni pozneje pa se ena budala pred golovcem zadni levi konc.Vsa sreca za zavarovalnice, ki mi zej morjo izplacat,tk da ne bom rabo iz svojga zepa devat.
Ok mam pa ?e en problem. In sicer ro?na ne prime ni?. Zamenjal sm zadnje pakne ker so ble res ?e za?gane ampak to ni fora. Tud zajle so baje vredu (eno bi blo dobr zamenjat). Glavn problem naj bi bil da tist mehanizm k prek zajle stisne bat skup ne deluje. Ne gre do konca. Mehanik mi je reku da bi mogu dat obnovit zadnje bremze kar bi stal 20k po komadu (da menja tesnila). Ok kaj majo tesnila veze s tem da ro?na ne dela (bremze pa)?
Druga? mi je pa prodajal da ro?na itak ne bo nikol prjela tolk kot na avtih kjer je zadaj boben ker so to pa? diski.
Men ni va?n n? drugega kot da zadnje bremze primejo pa da ko med vo?njo ro?no zategnem zadnja kolesa blokirajo. Pa tud ?e s ?arovnijo. In to se ne sme zgodit ?ist na koncu da vle?em ro?no kot da vozim vlak.
Ni omenil pomankanja hladilne teko?ine in belega dima zadaj. Olje mu pa ?re kej ni pravo-oziroma je staro.
Pa tlak olja in kompresijo lahko pomerim, ?e je potrebno.
prijatu men je motor zru olje pol so se pa zacele ostale stvari dogajat.Si predstavlas da ti motor pozre za 450km 2-3l olja.
JA ponavadi je tok da ti olje zre ce ni dobro al pa pravo-pa tut ce je motor zjahan,pol je pa treba mal motor razdret.Se strinjas al spet mislis da nimam prav?
Kompresijo na sve?kah, kak se to dela, nazadnje sva s Uklop?i?em ,erila kompresijo tako da sva sve?ke ven pobrala in potem merla kompresijo, sva delala narobe ??
Kabli pa je najbol? ?e dbi? kje NGK-jeve, niso pocen so pa zakon.
Lahko neha? z generalko, nido vsi motorji kot je bil tvoj.
se mislo sm tk sam izrazo sm se narobe.generalko pa omenjam zato kr so se mi podobne stvari dogajale.
MX-5 90 - 93 je ampak ne vem to?no letnika. Prva registracija '94 ampak je ?e tastar model ker ma 1.6 85kw motor. B6P? Kako se meri kompresijo? Kable bi dal pa ene kvalitetne, a pozna? k?nga konktretnga dilerja al pa firmo kablov?
ID je JMZNA18B201116339 a zna kdo razbrat kej iz tega? Mogo?e kdo k na mazdi dela
Mehanik ti meri kompresijo na sveckah.Po tem ti on loh dost pove.IMena trgovine se ne spomnem, sam vem da so tle na celskem koncu najcenejsi(js sm kable placo 10500sit-drugod so pa bli po 16-17000 sit).Ce ti mehanik omeni generalko,vedi da se ne splaca kr bos najdo drug motor dost cenej.
Kako zmerim kompresijo? Opazu sm da je pritisk olja padu. Kabli bi bli za zamenjat ja, edn je kr z izolircem povit. Na tujih forumih sm prebral da so original mazdini kabli zlo bogi, a kdo ve kje se dobijo k?ni bolj?i aftermarket? Katere sve?ke in olje naj dam notr?
A porabo olja se da z dobrim oljem zmanj?at?
Ja tist glede klenkanja ma? prav, ne klenka ampak dela en kovinski zvok "tk tk tk tk tk" iz ma?ine, sm se slabo izrazu.
Kompresijo ti zmeri mehanik.Kabli so tm okol 17k,se pa najdejo cenejsi(10k)-kir motor pa mas?Olje pa kup ful sintetik,svecke pa kupis tiste ko ti bojo dal po prometni.Prvo pa zmer kompresijo.
Stvar se da pokrpat,ce ni prehudo.tak kot je ze blo omenjeno, mors it cloveku ki se ukvarja z hladilnim napravam.v LJ jih je dost,tk da bos ziher najdo enga,pa ne sam prckat po njem kr loh zafrknes stvar.velik srece.
Kot sm ze reko poglej ce mas alternator dober nasponan oz. jermen,kr sm meu isti problem ko sm se enkrat pelo v maribor,se mi je uzgala lucka za elektriko in to pr visokih obratih pol mi je pa sam avto ugasno ko se je akomulator sprazno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ce je na kilerju aluminij kje poco,se lahka poprav.Ko sm meu se mx3 sm ga tut sam popravo in nikol ni blo problemov.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani