Zdravo. lahko proba? podmazat desno stran sede?a tam ko so vodila. probaj sneti plastiko okoli sede?a tam kjer so ro?ke za naklon sede?a meni je ?kripalo sem podmazal in je ok. Sicer imam mazdo 3 2009 ampak zgleda da je to ta problem z sede?i. No seveda prej pa probaj z servisom naj ti to zrihtajo....
Zamenjal sem oba zadnja amortizerja. Pokanje je izginilo. Sicer ko sta bila vzeta dol sta po?asi lezla narazen ampak ko si na hitro ga skupaj stisno se je sli?al majhen pok znotraj. Sicer sta bla ?e orginal in sta svoje ?e zdavnaj nardila pri 210 00 km. ne me zdej napadit zakaj sem se vozo s takimi montizerji tak dolg in da se to prej menja. ?e bo kdo mel podobno te?avo no jz sem jo re?o na tak na?in. bile pa so tudi menjane gumice na tisti dolgi palci kamor pridejo stabilizatorji ter oba stabilizatorja...
Vse od na?tetega zgoraj smo preverili ni? ni bolj?e. vzmeti so ok stabilizatorji prvi in zadnji ok. kon?niki ok. zamenjane bodo ?e gumice na zadnjih vzmeteh drugega pa ne vem. Ima kdo ?e kak?no idejo? oz. je mel podobno te?avo bi lepo prosil ?e lahko napi?e ali pa ?e kdo pozna kak?nega mehanika oz. si je dober z njim ki dela n apoobla??enem servisu da malo povpra?a? Dobita za pivo. magar po po?ti po?ljem Hvala. LP.
V zadnjem delu mislim da leva stran je zacelo pokat ko se peljem po neravninah ali preko le?e?ega policaja. Zamenjal sem oba stabilizatorja ampak ?e vseeno.gre se za Mazdo 3 2009 letnik.
Jz sem mel isti problem glede pokanja sem ?e omenil v eni temi glede tega. Ko sem se peljal ?ez le?e?e policaje ali ko sem zavijal oz speljeval iz mesta v desno ali levo pri neravni cesti. Pri meni so razdrli oba prednja amontizerja ter jih namazali z mastjo. Se pravi tiste "?al?ke" al kako se ?e re?e. Ne vem to?no je ?e neki ?asa nazaj. V glavnem problem so bli prvi montizerji. Najprej je mehanik zrihtal levo stran sma se zapeljala in pok se je pojavljal samo ?e na desni strani tako da je podmazal ?e desno stran. Od takrat se pokanje ni ve? pojavljalo. Zrihtali so mi to v ljubljani pri BTC mazda. Upam da zrihtate zadevo je pa precej mote?e ko se vozi? pa poka ker se sli?i od zunaj in notr.
?ivjo. Imam naslednjo te?avo. Pojavlja se mi ropot v zadnjem delu avta. Ko se peljem po razrukani cesti. Ropot je podoben kot da bi vozil kaj v prtlja?niku pa bi se stvari premetavale... Aja pa ?e to. Ko se kdo pelje odzadi tega ropota ni. Je mogo?e kak amortizer?
Da ne odpiram nove teme glede sklope imam vpra?anje. Katera firma bi bla vredu za nakup kompleta sklopke. Gledal sem Luk, Valeo, Aisin pa so cene pribli?no enake. Kako je pa kvaliteta? Malo sem prebiral po netu pa pravjo da Luk glih ni kej dobra zadeva...
Sem imel podobno zadevo pri svoji mazdi 3 2014 letnik ampak malo manj vendar opazno se je obrabljal volan na tem mestu. Nimam prstana je pa leva roka ve? na volanu kot desna pa tud ko drajsa? po volanu kadar vklaplj? smernike in nastavlja? glasnost radia. Ampak vseeno bi pri?akoval malo ve? vzdr?ljivosti usnja po 100 k km. Na prestavni ro?ki se ti je kaj obrabilo usnje? Meni se je vidno ogulilo vendar ni tako belo kot na volanu ampak kot da bi ?la samo barva dol in je bilo bolj svetlo.
A so ti ?e kaj zrihtali? Jaz se ?e vedno dogovarjam, pa pogovarjam....
?ez ?as se je vse skupaj umirilo tako da ni bilo ve? zatikanja. Kdaj pa kdaj ko je bil avto ?e hladen ni ?lo v 2. prestavo. Preden sem ga prodal je imel avto nekaj ?ez 120 k km. Probaj z menjavo olja v menjalniku tako kot je ?e nekdo omenil. Lp.
M6, 2008, 2.0, benz, 102 000 km (3000 po velikem servisu).
Vsi vemo, da se v prostem teku ta motor komaj da sli?i.
Klima, ventilacija izklopljena, motor pa je za?el razhlo trest, tresenje se ?uti v kabin ?e si pozoren. Motor je tudi glasnej?i, za razliko od prej ga sli?i?. Obrati stabilni. Ima kdo idejo kaj bi lahko bilo?
Malo me jezi, ker ni dolgo od velikega servisa (teko?ine, filtri, jermen, le?aji na jermenici, sve?ke,...)
Pri meni je pokalo ko sem se peljal ?ez le?e?ega policaja. v lj btc so mi potem razdrli oba prednja montizerja podmazal in je blo mir. Sli?alo se je pa tak kot da ma nekje luft.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo. lahko proba? podmazat desno stran sede?a tam ko so vodila. probaj sneti plastiko okoli sede?a tam kjer so ro?ke za naklon sede?a meni je ?kripalo sem podmazal in je ok. Sicer imam mazdo 3 2009 ampak zgleda da je to ta problem z sede?i. No seveda prej pa probaj z servisom naj ti to zrihtajo....
lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani