Meni so v garanciji na M3 2014 letnik menjali touch screen, stro?ek 1200EUR, potem ?e "ubili" 2 ?ri?ka in sanirali rjo pri prtlja?nih vratih...?e nebi vozil na redne servise k poobla??encu, bi se za to lahko obrisal pod nosom, ?eprav so bile to stvari, ki niso imele nobene veze s servisom...
Na servisu mora? fajn te?it... Mene so parkrat hoteli odpravit na ta na?in, da so ?li na vo?njo in seveda se ravno takrat ni ni? zatikalo in seveda kao nehaj se zmi?ljevat, seveda so mi tudi rekli, da sem jaz edini, ki se mi menjalnik zatika... vsakokrat so nekaj pr?kali, bilo je bolj?e ampak brezhibno nikoli...sem se pa navadil in me ni ve? motilo...potem sem pa avto prodal in k sre?i nimam ve? opravka s ?alabajzarskim Mazda servisom...res pa da niso servisi drugih znamk kaj veliko bolj?i, marsikaj se sli?i, k sre?i pa je nekaj svetlih izjem.
Sam sem malo poklical naokoli, ?e druge serviserje. V enem drugem kraju je ceneje za najmanj 60 eur kot v MB. Torej pride prvi servis malo manj kot 200 EUR.
?e bolj sprejemljivo. V 1,5 ure kolikor traja servis, lahko greva z ?eno na eno dobro kosilo in zapravim enako denarja.
Prvi servis je mene pri?el komplet z materialom 120?, drugi pa 170?... Kje? V Ljubljani...
Jaz sem zadovoljen z originalnimi, ki jih dobis na pooblascenem servisu ... So malce cenejsi kot AeroTwin... pa pomoje so samo brandani AeroTwin ... Pa se sem in tja imajo kaksen popust... se mi zdi, da so bili ravno v zadnji po?ti bili omenjeni popusti na metlice brisalcev ... ...
Malo me zanimajo va?e izku?nje in predlogi... pomagajte, hvala
?ez poletje so se mi pojavili ?ri?ki desno v armaturki. ?isto naklju?no pokanje.
Kako naj se zadeve lotim? Garancija pokriva odpravo? Va?e izku?nje?
Bom zadevi v vsakem primeru pri?el do dna... samo zanima me tako,.. za hitro tola?bo
lp.n
To ti odpravijo pod garancijo.
Nekje, sem bral, da je to neka napakica za katero na servisu, to?no vedo kaj morajo narediti, tako, da ti ne priporo?am da se sam ubada? s tem in izgublja? ?as in ?ivce.
Iz prve roke povem, da je zadeva res super. Danes mi je g. ?gajnar montiral vzvratno kamero na original zaslon. Tako ima zaslon ?e eno dodatno funkcijo ve? in res ni samo za "okras".
Zadeva res super deluje, kamera je "nevidna", slika na zaslonu super.
Vse skupaj je trajalo dobri dve uri, z monta?o in vsem skupaj sem res zadovoljen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne pri 5, po dveh letih se je pojavla...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani