naur 2 Napisano 7. maj, 2018 Kupim Mazdo 3 Napisano 7. maj, 2018 ?iv. ?e te zanima... prodajam: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13078000 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
naur 2 Napisano 8. december, 2015 Avtor Mazda3(2014; kodo) redni servisi Napisano 8. december, 2015 2. servis, oz. 40k, ja.Pri?lo me je 160 eurov. Seveda je vse stvar dogovora z njimi.DELO: Zamenjava zra?nega filtra za kabinoZamenjava olja in oljnega filtraKontrola klimatske napraveZimski pregled vozila + material Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
naur 2 Napisano 8. december, 2015 Avtor Mazda3(2014; kodo) redni servisi Napisano 8. december, 2015 Tako. Servis opravljen pri A-cosmos BTC. Prvi? pri njih in zaenkrat kokr ka?e ne zadnji?. ?e kdo rabi kak?ne informacije ?e... naj kar vpra?a lp Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
naur 2 Napisano 8. december, 2015 Mazda 3 2014 pokanje sede?a Napisano 8. december, 2015 samo en "wild card guess"...ti mogo?e klju?avnica od varnostnega pasu pritiska kam? meni je to (varnostni pas lock) pokalo pri moji trojki (brez usnja), pa sem jo ovil v en trak za lase Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
naur 2 Napisano 30. november, 2015 Avtor Mazda3(2014; kodo) redni servisi Napisano 30. november, 2015 super. hvala za odgovore Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
naur 2 Napisano 30. november, 2015 Mazda3(2014; kodo) redni servisi Napisano 30. november, 2015 ?iv.Mazdo3 sem kupil decembra 2013, zdaj pa me ?aka 2. redni servis.Ga je slu?ajno kdo ?e pred?asno opravil? Je kje na internetu papir, kaj morajo vse zamenjati? Po ponudbi sode? naj bi zamenjali tudi v?igalne sve?ke... pri dve leti starem avtomobilu?Je to normalno? Kak?ne so ponavadi cene? Lansko leto sem dal pri avto mo?nik 180 eurov. Lp.n Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
naur 2 Napisano 1. december, 2014 Avtor Mazda3 2014- ?ri?kanje / ?kripanje Napisano 1. december, 2014 Ok, Nova mazda3, zadeva je slede?a...O?itno gre za neko serijsko napako v armaturni plo??i, glede da se ve?im to pojavlja. Je kdo ?e bil na servisu in so mu zadevo odpravili?Jaz sem se sredi poletja zmenil, da bomo napako odpravili ob rednem servisu. Pa je pri?el teden za redni servis Posledi?no bi rad ?im ve? informacij, da jih prenesem naprej, da ne bodo mehaniki imeli dodatnega dela. Kar se ti?e radia. Tudi meni je zmrznil za en dan. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
naur 2 Napisano 9. julij, 2014 Mazda3 2014- ?ri?kanje / ?kripanje Napisano 9. julij, 2014 ?iv.Malo me zanimajo va?e izku?nje in predlogi... pomagajte, hvala ?ez poletje so se mi pojavili ?ri?ki desno v armaturki. ?isto naklju?no pokanje.Kako naj se zadeve lotim? Garancija pokriva odpravo? Va?e izku?nje? Bom zadevi v vsakem primeru pri?el do dna... samo zanima me tako,.. za hitro tola?bo lp.n Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
?iv.
?e te zanima... prodajam:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13078000
Povezava za deljenje
Deli na druge strani