Skoči na vsebino
Popravilo alu platišča
Napisano

Pozdravljeni.

Mene pa zanima ali ima kdo izku?nje z popravilom oz. varjenjem alu plati???

Ko sem kupil mazdico (mx-5 mk2 :)) je bila na zimskih plati??ih originalne aluminijaste sem dobil poleg. No ker je bilo lepo vreme sem ?el prat avto in alu plati??a in sem domneval, da je prej?nji lastnik letel v robnik tako, da je plati??e popraskano na enem delu in en krak je po?en skoz okoli (optika je bp, sem ?el preverit). No zanima me ali se spla?a dat popravljat to plati??e ter koliko to stane in ?e se bo fejst poznalo od vara (?vasa) ter ali je to sploh mo?no variti glede da je to litina?

Pa ?e eno malo hecno vpra?anje imam, ali je in kak?na je razlika med mx-5 in mx-5 miata? 

lp

mirage

?e bo? rabil kak?nega res dobrega mojstra mi povej in ti po?ljem cifro (je iz savinjske doline). Je tak ma?ek da ga dale? naokoli ni (vem da mu celo tak?ne firme ki se s tem ukvarjajo pripeljejo kak?na plati??a katera oni ne morejo zrihtat). Je pa res da vse dela na ?rno in cifre ne bom objavljal javno, ampak samo na zasebnem profilu (in prej bom to seveda povedal tudi njemu). Torej, ?e bo? rabil mi javi 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zapiranje ?ipe na klju?u
Napisano

V?eraj sem bil stra?no razo?aran, ali pa "smotan", ?e nisem ?isto prepri?an. Na moji prej?nji Mazdi 6 sem imel mo?nost zapiranja ?ipe na klju?u in sicer tako, da ?e so bile ?ipe odprte in sem na klju?u malo dlje ?asa dr?al zaklep vozila, so se avtomatsko zaprla. V?eraj podobna zadeva, ?ipo sem imel priprto, za?ne rahlo de?evati, jaz kliknem zaklep vozila in dr?im.... PA NI?. Zadevo ponovim, dr?im in dr?im, PA NI?. Zdaj pa res ne vem ali je kaj v kak?nih nastavitvah vozilain jaz tega nimam nastavljenega ali pa nova Mazda 6 (let. 2014) te opcije nima. Hvala za va?e odgovore!  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za??itno korito prtlja?nega prostora
Napisano

Pozdravljeni,

sicer tole verjetno ne spada ravno pod to temo, ampak vseeno. Zanima me kje se da najceneje kupiti za??itno korito prtlja?nega prostora za Mazdo 6 karavan letnik 2014? Vem da ga imajo na Mazdi, ampak je cena kr solidna, zato me zanima ali se da to kje dobiti tudi ceneje?

Hvala za va?e morebitne odgovore in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 3 2014 kamera
Napisano

zakaj ne poklices zgajnarja direkt pa dobis info iz prve roke?

klic te bo stal v najslabsem primeru okoli 16 centov :)

Poslal sem mu mail pa ?al ?e nisem dobil odgovora. Ali mi lahko javi? telefonsko da ga kar direktno pokli?em. HVALA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 3 2014 kamera
Napisano

Ali je to primerno tudi za novo Mazdo 6 emotion in kam se ta kamerca namontira oziroma skrije? 

Kaj ste zaspali ali kaj, ali mi lahko kdo odgovori na tole vpra?anje (po mo?nosti kar ?gajnar). HVALA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 3 2014 kamera
Napisano

Modula + kamera + vgradnja = 280 eur ( za mazda ?lane - 10% popust) Priklop na original LCD zaslon, brez dodatnih ekranov! Kamera ima sony chip, 170 stopinj horizontalni kot, 90 stopinj vertikalni kot.(v praksi pokrije ve?ji kot kot originalna kamera)

Ali je to primerno tudi za novo Mazdo 6 emotion in kam se ta kamerca namontira oziroma skrije? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo to?e
Napisano

Pozdravljeni,

imam eno vpra?anje ker o tem nimam pojma. Koliko stane popravilo po?kodb to?e, glede na to da je kar nekaj udtrin (streha in sprednji pokrov). Ali se to pla?a vsaka udrtina posebej, ali je to kako druga?e. Se opravi?ujem, ampak res o tem nimam pojma. Aja, to ni moj avto ampak sem zasledil na nem?kem forumu skoraj novo mazdo 6 s po?kodbami od to?e in je cena sme?no nizka. Zato me zanima kak?na je kaj cena popravila in koliko me potem ?e pride uvoz? To je skoraj bolj za firbec kot zares, ampak vseeno ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za nadzora tlaka v gumah (TPMS)
Napisano

Kupil v avto hi?i Selmar v Celju, sam ?al nimam ve? vre?ke kjer je bila gor zapisana ?ifra artikla. V vsakem primeru pa to imajo ali pa naro?ijo in cena je 8 EUR. Sicer je trajalo kar dolgo ?asa preden smo mi to ugotovili in preden smo mi to sprobali , ampak deluje 100%

P.S. ?e kdo ni iz okolice Celja se lahko tja zapeljem tudi jaz in jih povpra?am za ?ifro artikla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za nadzora tlaka v gumah (TPMS)
Napisano

Zaradi tega ti ni treba menjati celotnega ventil?ka, ki stane cca 80 EUR. tudi jaz sem imel podobno in ker sem bil dosti vztrajen in siten sem "zvrtal" kako zadevo la?je re?i? in ceneje - tega ti na servisu seveda ne povejo, ker potem ne zaslu?ijo toliko. Kupi se lahko samo zunanji del ventil?ka, torej po doma?e povedano samo tisti del ki je po?en (ne celoten ventil?ek, ampak samo ta navoj, oziroma matica ki je po?ena). Ta matica stane celih 8 EUR. Jaz sem do sedaj kupil ?e tri in vse je brez problemov - torej zamenjal sem samo matico in ventil?ek ter senzor delujeta normalno. Upam da sem kaj pomagal :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.