Jest imam 8.5J ET 40 ,zadaj je OK , spredaj je pa bi rajše imel ET 45 . Zadaj bi šel tudi ET 35 , sevede so pa dimenzije gum original 215/45/18 stretch 👍 .
A to je cena z odstranitvijo dpf? Mene mika čipanje predvsem zarad tega, da bi dal še dpf ven. Ker na tak način kot ima mazda to z DPFjem rešeno se pravzaprav zaradi dpfja dela škoda na mašini (mešanje nafte z oljem ) in je po mojem zadeva primerna samo za ven
Motor je 1,5 , imel je 101 KM original , no on jih je na valjih pred tuningom nameril 112 KM , res pa je da sem imel pred tuningom prirejen air box - filter od AUTOEXE japan firma in drug dovod zraka in pa seveda PEDALBOX sedaj jih ima toliko kot MX 5 1.5 oroginal , se pravi 131 KM . To je bilo leta 2017 pa Mazda še kr delaaaaaaaaaaa. 👍jah vozi se pa zihr boljše kot G120 👍 . Sicer pa zelo zadovoljen se kr vrti pa vrti 5 prestava 215 km/h po ravnini z lahkoto . Prilagam še od TUNERCA DATA LOG .Pa še to tuning je bil narejen na 100 oktanov .👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest imam 8.5J ET 40 ,zadaj je OK , spredaj je pa bi rajše imel ET 45 . Zadaj bi šel tudi ET 35 , sevede so pa dimenzije gum original 215/45/18 stretch 👍 .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani