Skoči na vsebino
Problemi s stranskimi ogledali
Napisano

Tudi pri meni se je danes pojavila težava pri levem stranskem ogledalu na Mazdi 6, 2018 letnik. Ogledalo se zapre samo do polovice. Je mogoče kdo pred kratkim urejal zamenjavo oz. popravilo na Interclassu oz. kje drugje?

Ubistvu me zanima ali spodnje še vedno drži oz. ali kje kaj komplicirajo?

On 11/17/2023 at 5:27 PM, Liuch said:

Pravkar na servisu zvedel, da je ta teden Mazda sporočila, da se menjuje motorčke garancijsko neomejeno.  

Je bil že čas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokozmetika, pranje avtomobila,…
Napisano (urejeno)

Pozna kdo koga, ki se ukvarja s poliranjem in je OK? Na parkirišču me je nekdo s plastiko naslonil na sovoznikova vrata. Za klepat ni nič, rabim pa nekoga da mi pove ali bo lahko spravil ven s poliranjem. 

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ojačevalec Bose v mx5
Napisano

Zanesljivega na žalost ne poznam. Mi je nagajal ojačevalec v trojki 2010 vendar sem prej prodal avto. Ko sem še razmišljal o menjavi, sem se pogovarjal z enim gospodom iz avtoakustike zraven BigBang-a v BTC-ju. Baje, da bi se dalo popraviti vendar se potem nisem odločil.

Druga varianta je menjava celotnega sistema. Ko sem se pogovarjal z enim, ki se spozna na avtoakustiko in sem mu omenil, da je nov ojačevalec 500€ se je prijel za glavo ala kaj ti jaz sestavim za 500€. :)

Lahko pokličeš v avtoakustiko Vili.

WWW.RADIOVILI.SI

Default Description

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cudno dogajanje v podvozju
Napisano

Ena varianta je, da so gume. Zaradi zanič vilic ti lahko začne neenakomerno pobirati gume. Posledično začnejo vlečt v določeno smer. 

Seveda to opaziš šele po tem, ko zamenjaš vilice saj so sedaj v "pravilnem položaju".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadgradnja firmware-a na servisih
Napisano (urejeno)

V IT svetu so popravki namenjeni temu, da se stvar popravi. 

Pač ja, se zgodi da s tem pridelaš kakšen bug ampak jbg. Ni mi jasno zakaj servis noče nalagati posodobitev. Posodobitev je naredila/požegnala Mazda? Če pa so serviserji šlampasti in niso sposobni izvesti posodobitve, naj zamenjajo službo.

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaščita podvozja
Napisano
On 11/19/2020 at 9:09 AM, robz said:

Šele zdaj sem se spomnil, da so Medvode svoja občina in, da reskiram kazen. če grem do Pelkota.. A ve kdo v Lj za kakega ok mehanika, da mi postavi diagnozo glede ročne in mu lahko prinesem svoje dele?

Mislim, da tukaj ne bo problema če greš tja. Je pač tvoj mehanik, mislim, da je to izjema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2010) - Bose
Napisano
pred 2 urama je svadreb napisal:

Sam če ti samo en zvočnik hrešči, a ni bolj logično, da je le on okvarjen in ne ojačevalec? Če je zvočnik zanič, je v Gameljnah en mojster, ki to popravlja. Meni je v Mazdi3 2010 hreščal standardni zvočnik v zadnjih desnih vratih, pa mi ga je zrihtal za 20 EUR. Sam ga moraš vzeti ven in mu ga dostaviti, jaz sem ga poslal po pošti. Če rabiš naslov, ti ga lahko pošljem na zs. Ga smem objaviti tule?

Sem ga vzel ven in ga dal ponovno naviti pa ni bilo nič boljše. Na določene momente pa preneha delovati. Pomoje je problem na kanalu ojačevalca. Kaj pa vem, mogoče se da preveriti ali so vsi kanali OK. Pošlji ja, od viška glava ne boli :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2010) - Bose
Napisano

Ma ja sej to. V tistih parih kvadratih vseh 10 zvočnikov niti ne zapoje dobro. Gre bolj zato ker me najedajo cene in hreščanje... Kličem na servis koliko stane zvočnik. Ja ne vem kerga pa imate, imam dva v katalogu. Cena xyz ali pa 2x xyz... sem rekel zih je dražji 😕 

Sem pa bral, da imajo tele mazde probleme glede Bose in da notri niti ni Bose kvaliteta ampak en “kartonski” zvočnik. Bolj oz firbca me zanima ali imajo novejše Mazde tudi probleme z ojačevalci itd... Glede kvalitete zvoka v prih kvadratih pa ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2010) - Bose
Napisano

Baje je v Dravljah en majster, ki ima avtoakustiko čez. Moram se zapeljati tja pa da vidim kaj bo povedal. 

Je Bose kaj bolj kvaliteten v novih Mazdah? Vsakič, ko vidim Bose opremo me kar mine 😕

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2010) - Bose
Napisano (urejeno)

Imam Mazdo 3 2010 letnik, ki ima Bose ozvočenje. Zadnje čase (1 leto -.-) se mi dogaja, da mi levi spodnji zvočnik hrešči (ali pa sploh ne dela). Prav tako so težave pri visokotoncu (ne deluje).

Bi rekel, da je šel ojačevalec. Popravilo mislim, da je cca. 300€ ampak razmišljam v smeri, da bi vse pometal ven in zamenjal ozvočenje.

Je že kdo počel kaj takšnega? Sem klical enega avdio opremo in je samo kašljal, ko sem mu povedal ceno novega ojačevalca :)

Torej je že kdo metal ven Bose zvočnike?

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni koluti - Mazda 3 2010 1.6 bencin
Napisano (urejeno)

Živjo,

imam m3 2010 (sedan) in zadnje čase pri zaviranju opažam tresenje volana pri cca. 130. Sumim, da so diski zreli za menjavo. Imam cca 125k prevoženih. Ima kdo kakšne izkušnje glede znamk oz. kaj kupit? Bral sem, da naj bi bili poceni Brembo bolj jajc itd. Ali naj enostavno grem do Pelkota in zajamram, da volan trese?

lpm

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED Smerokazi - Mazda 3
Napisano

Sem kar malo pozabil glede LEDic :) Me je ponovno prijeli tako, da sem spet malo gledal po netu in knjigici in ugotovil, da imam wy21w smernike. Na?el sem nekaj od phillipsa, ki so konkretno drage

https://m.ebay.com/itm/PAIR-PHILIPS-T20-WY21W-X-treme-Ultinon-LED-Amber-Indicator-turn-signal-Light/121265773492?epid=16017016618&hash=item1c3c00dbb4:g:I6IAAOSwAKxWU~7n

oz. kitajska posla

https://m.aliexpress.com/item/32617742415.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32617742415&gclid=EAIaIQobChMI7cWPuYuZ2gIVsxbTCh3VygXeEAAYASAAEgIdofD_BwE

Gledal sem tale page superstrela.com vendar nisem na?el T20 oz. wy21w ?arnic. Ima mogo?e kdo kak?no preverjeno kombinacijo, ki dejansko deluje in sveti za neke normalne dnarje? :) Ene imajo ?e vgrajene rezistorje. Ali to pomeni, da ne rabim menjave releja?

Gre za M3 2010 letnik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.