Skoči na vsebino
Odstranitev DPF mazda 5 2,0D, l.2008
Napisano

Se bom ?e malo pozanimala, a mo? je na?o petko peljal v Novo Mesto in pravi, da se spoznajo na svoje delo. In baje, da niti niso pretirano dragi...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 Te?ava zadnje klopi
Napisano

Pri nas je bila enkrat barvica v tra?nici. Smo jo zelo te?ko opazili, pa tudi ven smo jo te?ko dobili...

?e bo mogo?e kaj pomagalo...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sosed ima IMV kombi, star, neregistriran, mislim, da tudi nevozen. Lahko ga vpra?amo, ?e ima ventil, daj tiste rjavine gotovo ne bo ve? vozil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava prezracevanja M5
Napisano

Ne vem, kako se tu na forumu naslavljate, zato bom za?ela takole:

gospod, tovari?, znanec,... Jures, opazila sem Va?e posnetke in te?ave s klimo. Pa sem bila bolj pozorna, kako zadeva deluje pri meni. Ste prepri?ani, da Va?a klima deluje dobro? Ker na na?i petki dela super. Sicer leto?nje poletje ni nek hud izziv za klimo, a se opazi, da klima prilagaja temperaturo na nastavljeno. ?im priklopim na avtomatsko, zapre zunanji zrak, za?ne hladiti na polno, ko pa se ohladi, pa za?ne dvigat temperaturo vpiha. In tudi otroci na tretji klopi nehajo jamrati, da jim je vro?e.

Je pa res, da piha pa samo spredaj, kar pa ni ravno posre?eno. Sploh na za?etku, ko piha na vso mo? in zelo mrzlo ravno meni v glavo. Res bi morali imeti ?e nekak?en vpih pri zadnjih klopeh, da se malo porazdeli. Malo pomaga, ?e nastavim, da piha v sprednjo ?ipo in nato pod stropom do zadnjih sede?ev, a se za?ne ?ipa od znotraj rositi in u?inek se zmanj?a.

No, veliko sre?e pri re?evanju te?av.

In, mimo grede, koliko Vas je stala dodatna izolacija stropa?

Kje so jo opravili?

Koliko ?asa so delali?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava prezracevanja M5
Napisano

Pa kdo je ta Boss, ki se ima za takega pametnjakovi?a?

Petka ima tri vrste sede?ev. Torej sta tista dva v tretji vrsti 3 metre dale? od tiste ?obe na armaturi. In za dvema vrstama sede?ev. Kako mo?an ventilator bi pa morali imeti, da bi skozi tisto 5 cm ?obo zrak pihal do tretje vrste? Saj bi meni v prvi vrsti glavo odpihnilo!

Tonirana stekla? ?e je v avtu 55?C ali pa 65?C, je vro?e. Dobro, preden spravimo otroke noter, je avto lep ?as odprt, a je vseeno vro?e. Oken zadaj pa ne moremo imeti odprtih, ker bi otroci lahko kaj ven vrgli. Pomaga edino, ?e je nekaj ?asa odprto desno sprednje okno. Pa ?e to gre samo pri ni?jih hitrostih. Ali pa klima, ki spredaj naredi ledenico, v tretji vrsti pa se niti ne opazi, da kaj piha. In ker je vro?e in slabo prezra?evanje, je otrokoma v tretji vrsti rado slabo.

A tako cev ne dobimo nikjer bli?je? In 78 dolarjev je koliko ??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.